Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaert

siemię lniane-kto stosował?efekty...

Polecane posty

Gość kamaert

witam, ostatnio duzo czytam o zdrowym odzywianiu, ziołach itp itd. moim problemem są zaparcia i szczerze mówiac nie chce brac czegos niesprawdzoego. juz jakis czas temu zmieniłam swoj sposob odzywiania.jem mniej, nie tak obficie a przede wszystkim nie objadam sie na noc.od paru tygodni tez cwicze. ale niestety,a moze i stety zmieniłam prace i to na siedzaca. pracuje po 9-10 godzin.moj tryb zycia troszke sie zmienił. zaczełąm tyc. wiadomo jak w pospiechu zjada sie pierwsze sniadanie, drugie i wciaz sie siedzi.nie ma ruchu, nie ma gdie tego organizm spalic. problem zaczał sie jakis pare tygodni temu. no i niestety mam straszne zaparcia. wie, ze temat jest troche krepujacy, bynajmniej dla mnie i do lekarza z tym nie poszłam. w aptece pani polecała mi tabletki ziołowe- nie pomogło.potem espumisan i inne specyfiki. jest moze troszke lepiej, ale to nie to co chciałabym uzyskac.kiedys "załatwiałam " sie codziennie rano po kawie. niestety tryb zycia troszke sie zmeinił i jakos nic mi nie pomaga. przechodzac do mojego pytania. czy ktos stoduje siemię lniane. troszke czytałąm w necie o tym, ale bardzo prosiłabym o opinie jak to stosowac i czy pomaga. ponadto dodam, ze w necie są rózne spoosby na przygotowanie. w koncu nie wiem, co lepsze i jak to zrobic. wczoraj wczytywałam sie w literature internetowa odnosnie siemienia lnu i juz zgłupiałam... prosze o opinie.

Gość 1122312312233
Siemie lniane na zaparcia jest bardzo dobre, ale musisz też pić dużo wody bo bez tego to nic ci naturalnego nie pomoże, chyba że tabletki na przeczyszczenie!