Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

kocham wysokie dziewczyny...

Polecane posty

chodzące na wysokich obcasach. Chciałbym zaapelować do wszystkich wysokich dziewczyn, które nie chodzą w szpilkach, bo uważają, że są za wysokie i będą źle wyglądały: chodźcie na obcasach 10-12cm. Wasze nogi wyglądają wtedy po prostu zajebiście. Po prostu nie można wzroku oderwać. Dosłownie chciałoby się całować Wasze nogi całe wtedy...

Gość dołączam się do autora
prawdę prawi :) 🖐️

może wypowiedzą się wysokie dziewczyny, co o tym sądzą, bo wiele boi się zakładać szpilek. Ja kiedyś próbowałem namówić dziewczynę co miała 175cm, żeby chodziła w szpilkach, ale nic z tego. Podobają jej się, ale nie...

Gość wysoka dziewczyna 176
wypierdalaj zboczeńcu 🖐️

w pl dziewczyny są jakieś dziwne. Pochwalić, to się zostanie wyzwanym od zboczeńców i obrzuconym stekiem wyzwisk...

Gość Korba2323
Ja mam 176cm wzrostu i chodze w szpilkach:) Czasami czuje sie jak zyrafa ale co z tego :P Nogi kobiety wygladaja wtedy efektowniej :)

korba: domyślam się, że jak idziesz ulicą albo gdzieś siedzisz, to dużo męskich spojrzeń ląduje na Twoich nogach. Dla mnie to ulubiona część Waszego ciała. Wolę nogi od np piersi, może dlatego tak kręcą mnie wysokie dziewczyny na obcasach...

Gość Korba2323
Czesto tak jest ze meski wzrok laduje na moich nogach... Nie zawsze tak bylo bo kiedys bylam otyla osoba wiec chowalam nogi, teraz jestem szczupla mam wysportowana sylwetke wiec juz nie chowam nog :) Lecz zauwazylam taka mentalnosc ze faceci chcieliby podejsc zagadac ale nie podchodza nie wiem dlaczego :)

Gość Korba2323
Teraz jak jest cieplo zakladam sukienki albo spodnice ale przed kolana dlatego ze mam taka prace w ktorej nie moge pozwolic sobie na mini spodniczki :) Czesto tez chodze w eleganckich spodniach.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
chciałabym być wysoka mam 169cm wzrostu, dlatego od 16 roku życia chodzę w szpilkach, za każdym razem gdy kupuję nowe to są wyższe od poprzednich, mam bzika na tym punkcie

korba: wydaje mi się, że dobrze dobrane spodnie lepiej eksponują nogi, niż np spódnica przed kolana. Takie moje zdanie. Ile masz lat?

Gość Korba2323
Przeciez nie jestes niska:) Pozatym niskie dziewczyny tez sa pieknymi kobietami :) Kazda kobieta jest piekna tylko musi umiec to w sobieodnalesc:) Wzrost tak naprawde nie ma nic do rzeczy, wazne zebys Ty czula sie kobieco i dobrze:)

Gość Korba2323
Zgadzam sie z Toba ze dobrze dobrane spodnie eksponuja lepiej nogi ale jak jest strasznie goraco nie bede sie katowala w spodniach :) Mam 23 lata :)

nie sugeruję, żebyś chodziła w spodniach w upały. A w obcasach jakiej wysokości chodzisz?

Gość lukrecjjjjja
to ja sie wypowiem:) mam 180cm i chodzę w szpilkach, jest tylko jedno miejsce gdzie sie nie zjawiam w takich butach- klub, bo wtedy moja glowa wystaje ponad wszystkie inne i glupio sie czuje. Tak na ulicy mi nie przeszkadza. Faktycznie szpilki dodaja uroku nodze wiec warto chodzic:) p.s. szkodatylko ze chlopakow wysokichmalo:(

Gość Korba2323
W róznej wysokosci zazwyczaj 10cm :)

lukrecja: no ja też byłbym od Ciebie niższy, gdybyś założyła obcasy, bo mam 185cm, co chyba nie jest mało. Ale zupełnie by mi to nie przeszkadzało...

Gość Korba2323
Ok Panowie i Panie ja jade do pracy :)

Gość Korba2323
Wiemy jakie kupujemy :) Pozatym dziewczyny maja dobra miarke w oczach :P

Gość Korba2323
Tak w szpilkach :) Do pracy chodze tylko w szpilkach :)

Gość Korba2323
Ma seksowne nogi:)

Gość aaaaaaaaaaaaavava
Też uwielbiam chodzić w wysokich szpilkach :) Często pożyczam je od matki, tak samo jak pończochy, ubieram je i chodzę po domu bawiąc się penisem.

Gość Korba2323
Wedlug mnie tak a to najwazniejsze :) Chodz to jednak rzecz gustu :)

a zdarzyło Ci się słyszeć od znajomych obojętnie facetów czy dziewczyn tekst, że masz fantastyczne albo zajebiste nogi? Pewnie tak?