Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja2222

porod w Lublinie

Polecane posty

Gość patrycja2222

hej czy sa tu kobiety ktore rodzily w Lublinie na ul. Lubartowskiej? Jak to wspominacie? Jakie sa tam warunki i personel?

Gość ja leżałam tam na
patologii i jedyne co mogę Ci doradzić zdecydowanie -WYBIERZ INNY SZPITAL

Hej!! Ja rodziłam na Staszica i było super, polecam. Ale moje dwie siosty podwojnie rodziły na lubartowskiej i sa bardzoooo zadowolone i polecaja ten szpital. Jedyne co wiem to, że szybko dają oksytocyne na wywolanie porodu i nie chca robic cesarek, nawet jak sie kobieta meczy :-( Natomiast moja kolzanka ma przeciwne zdanie na temat tego szpitala, mimo zalecen (wprawdzie ustnych) lekarza nie chcieli jej zrobić cesarskiego ciecia i była potrzebna telefoniczna interwencja lekarza. Jaki lekarz prowadzi Twoja ciaze??

Gość patrycja2222
ja chodze do lekarza do Chełma ale chce zmienic a potem rodzic w Lublinie. Chełmski szpital nie jest polecany dlatego chcialam sie przeniesc do Lublina...

Gość ja leżałam tam na
więc wybierz sie na Staszica- szpital po remoncie, a personel tez miły i pomocny, natomiast na Lubartowskiej syf, chamstwo i niekompetencja ( mam na myśli lekarzy )

Gość patrycja2222
dzieki za rady :)

A ja polecam, warunki administracyjne (6-7 osób na sali, łazienka na korytarzu jedna na piętro) pod psem, ale personel ok