Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tedchniczni i humanisci

techniczni powiedzcie!

Polecane posty

Gość tedchniczni i humanisci

powiedzcie czemu tak gardzicie humanistami? tak się wszyscy wymądrzają że teraz to techniczne i inżynier tylko, że humaniści to tacy beeee jestem ciekawa co wy niby to techniczne kończycie że tak zaj**iście zarabiacie i gdzie w tych zajebistych miejscach pracujecie, kończycie te techniczne kierunki powiedzcie po robotyce, mechanice, transporcie, chemii, budowie maszyn no gdzie robicie? teraz jest taki polot na techniczne jak kiedyś na humanistów a jeszcze kiedyś w ogóle na studia wami techniczni też się kiedyś rynek nasyci... takie na przykład budownictwo... ile osób noże być kierownikiem budowy ? buduje się nie wiele 1 budowa jeden kierownik budowy a rocznie kończą go setki... itd...wytłumaczcie mi to? wiem prawo, medycyna, to jedyne kierunki gdzie robota jest oczywiście prawo z aplikacją. albo po takiej fizyce no co tylko w szkole chyba, albo w centrum nauki kopernik, albo inżynieria lądowa u licha co to ma byc... to dopiero jest ograniczony rynek pracy....

Gość otwieram oczy Temidzie
humaniści są bardzo potrzebni kto by tłumaczył trksty techniczne, opowiadał o historii tak ciekawie jak nikt inny, pilnował aby z języka polskiego nie zrobił się język przyjaźni polsko-angielskiej?

Gość adfadf
Nie ma takiego sztywnego podziału na technicznych i humanistów! Chyba sobie coś ubzdurałaś.