Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritta1

Niespodziewany sex

Polecane posty

Gość Ritta1

Jeśli miałyście takie zdarzenia, to piszcie o swoich stosunkach, które zaczęły się niespodziewanie. Ja miałam tak, że byłam sama w domu. Nudziło mi się więc zaczęłam przymierzać swoje ciuszki, ale zapomniałam zasłonić okno i zobaczył mnie jakiś facet, wtedy kiedy zdejmowałam stanik. Gdy się zorientowałam szybko ubrałam się. Za chwilę usłyszałam dzwonek do drzwi. Otworzyłam i zobaczyłam, że to ten facet, który mnie widział. Zaczął mnie całować, nie protestowałam bo miałam wielką ochotę na sex. Chwilę się całowaliśmy, a potem zaprowadziłam go do sypialni. Rzucił mnie na łóżko i zdjął mi bluzkę. Dobrał się do mojego stanika i po chwili i widział moje piersi. Zaczął lizać je, macać, ssać sutki. Potem znowu się całowaliśmy zdjęłam jego koszulę. Powiedział, żebym zrobiła mu loda. Zdjęłam jego spodnie, potem majtki i wzięłam się za za okazałego muszę przyznać penisa. Złapałam go i lizałam jego główkę. Wypiłam spermę potem wzięłam go całego do buzi i ssałam. Po chwili wyciągnął penisa z buzi i zabrał się za moją spódniczkę i majtki ,ściągnął je i zaczął pieścić moją cipkę, włożył tam palec, lizał ją nadgryzał. Potem położył mnie na plecach i zaczął lizać co się dało piersi , cipkę,brzuch, szyję. Potem objęłam go nogami a on włożył mi penisa bardzo głęboko, wtedy przeżyłam orgazm. Ułożyłam się potem na plecach a on położył się na mnie i znowu włożył penisa bardzo głęboko. Pieprzyliśmy się tak jeszcze przez pół godziny. Potem on ubrał się, a ja powiedziałam żeby zdjął jeszcze spodnie. Zrobił to a ja popieściłam mu jeszcze penisa na pożegnanie. Nigdy więcej już go nie spotkałam. Czy wy też miałyście jakieś podobne zdarzenia?

Gość mitomanka - gawędziarka
:O:O:O 🖐️

Gość oiuhoihui
od razu widac kiedy takie naciagane historie pisze facet

Gość Ewi

Ja też miałam podobną sytuacje. Tylko ja w sumie swojego znałam i była to inna historia od Twojej ale sex też był niespodzoewany w sumie.

Gość szarotka

Historia mega naciagana ale ogolem postanowilam napisac bo pewnie wiele osob a zwlaszcza dziewczyn  ja przeczyta, rozmarzy sie itd a potemstrzeli jednej czy drugiej glupi pomysl do glowy seksu z nieznajomym bez zabezpieczenia. Przygoda o ile mila to skonczyc sie moze juz mniej milo i nie mam tu na mysli ciazy ale zwyklego zarazenia chorobami przenoszonymi droga plciowa. O takich rzeczach nie mowi sie glosno ale niestety sa wszech obecne w naszych czasach. Moja siostra byla wlasnie tak malo odpowiedzialna, myslala ze to milosc on jej obeicywal gory doliny i efekt jest taki ze zarazila sie wirusem HPV (ten wirus moze powodowac raka szyjki macicy) aktualnie jest na leczeniu zelem papilocare i za 3 miesiace ma kontrole i cytolgie. Czuje sie dobrze ale ma nauczke wiec to taka mala przestroga na przyszlosc