Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochaniec grubiutki

sierpień miesiąc wyrzeczeń

Polecane posty

witam :D pierwszy dzień września = pierwszy dzień diety :D ważę dużo aż 70 kg przy wzroście 161cm :( mam 20 lat i jestem mocno zdeterminowana :) ktoś chętny podjąć walkę ze mną ?

Gość nagietka 17171
a to masz czas jeszcze miesiac haha

Gość hahahaq
za miesiac to jeszcze duzo czasu . pewnie zmienisz zdanie a ja od dzis zaczynam

miesiąc niby na co napisałam gdzieś że miesiąc na dietę mam? śmiej się śmiej schudnąć nie możesz i się czepiasz :D nigdzie nie napisałam że miesiąc. zwykła dieta MŻ + ćwiczenia i będę na niej ile będzie trzeba. a złośliwym komentarzom dziękuje i mówi bay bay

aaa no tak tam chciałam napisać sierpień=pierwszy dzień diety pmyłka nastąpiła :(

Gość hahahaq
:(

Gość Elvis25
Życzę powodzenia. Samo MŻ to jedno, ale poczytaj po różnych forach co jeść, które produkty wykluczyć, które włączyć do diety, żeby odżywianie było zdrowe. Konfrontując różne opinie oczywiście, bo zdarza się, że ludzie kompletne bzdury piszą. No i ćwiczenia bardzo ważne. Najlepiej aeroby, bieganie, rower - godzinę dziennie i efekty będą na 100%.

Gość cukier jak narkotyk
jak sie będziesz ruszać to waga sama zleci a po diecie pamiętaj żeby się ruszać to nie będziesz mieć jo jo

ćwiczenia oczywiście :) do tego często chodzę pracować po sadach by trochę dorobić a w ogrodzie wiadomo dużo ruchu jest :D internet cóż staram się wyłapać przydatne informacje bo wiadomo że wiele ludzi dużo głupot pisze...

Gość jestem za south beach
polecam tą dietkę jak nie masz żadnego planu działania, chodzi o to żeby zdrowo jeść i nie tylko na chwilę ale przez większość życia zasady są proste jest trochę produktów zakazanych na początku potem wprowadzasz resztę ale jak się poczyta to wszystko jest łatwe i nie utrudniasz sobie życia dziwnymi daniami czy składnikami polecam, ja schudłam na niej z 74 kg do 65kg w 2 miesiące i nadal stosuję się do zasad tyle że trochę sobie czasem zjem słodkiego czy tłustszego, nie ćwiczę z braku czasu raczej spaceruję codziennie, powodzenia

Gość paalkja
tez polecam sb wspaniala dieta

hmm jakoś nie chce ograniczać za bardzo produktów tylko ilość jaką ich jem no i oczywiście tłuste potrawy i słodycze których i tak jem mało :) problem w tym że jem naprawdę sporo niby zdrowego żarcia a odbija się to na wadze... cóż dziś już po ćwiczeniach jestem :) nie chodzi mi żeby jakoś szybko chudnąć trochę chcę poprawić wygląd owszem, szczególnie teraz gdy poznałam faceta, ale nie za wszelką cenę poza tym jednak dużo ciało traci jak się za szybko chudnie... zresztą nie wiem ja się tam na dietach nie znam :D