Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nomas

Odbicie dziewczyny

Polecane posty

Gość Nomas

Witam, nie wiem czego tu szukam chyba opinii Mam 20 lata i jestem mężczyzną. Mój problem polega na tym, że zakochałem się w dziewczynie mojego kumpla a ona we mnie :/ Jest z nią od 2,5 roku a po między nami iskrzy od roku ale dopiero teraz przyznaliśmy się do tego. Po wyznaniu sobie tego co czujemy do siebie ona miała z nim zerwać ale togo nie zrobiła bo podczas ich rozmowy poczuła, że nie chce żyć bez niego. Powiedziała mi, że mnie przeprasza i nic po między nami nie będzie(to było w niedziele) ale nie chce tracić ze mną kontaktu... Więc rozmawialiśmy ze sobą udając, że nic się nie stało ale te rozmowy były całkiem inne niż wcześniej, poruszaliśmy tematy o których kiedyś nigdy nie rozmawialiśmy. Aż w końcu w powiedziała mi, że jak jest przy nim to myśli o mnie, że sama siebie oszukuje myśląc, że go kocha a mnie nie. Jak to wygląda z punktu widzenia osób 3. odbijam dziewczynę facetowi którego znam prawie 14lat... nie traktuje go jako przyjaciela ale dobrego kumpla

Gość bdhsjbehe
Męska przyjaźń potrafi być zadziwiajaca. Znam faceta który spał z dziewczyną kumpla. Jak się wydało to kumpel stwierdził ze nic sie nie stało i nadal był z tą dziewczyna, a z facetem przyjaciółmi są do dziś. Więc może spytaj kumpla, może ci laskę wypożyczyć :D

Gość Nomas
zabawne hahaha

Gość Nomas
ale tu chuje siedzą ,podszywy jebane

Gość powiem ci że miałem podobny
problem. sprawa nieco się zmieniła kiedy się rozstali, a on zobaczył ją ze mną. wstopiły w niego nowe siły, obiecał się zmienić, nie zdradzać więcej bla bla. ona na to poszła a ja straciłem kumpla na kilka miesięcy. naturalnie po czasie jak się pogodziliśmy dowiedziałem się że dalej robi jej rogi :D ale to już nie była moja sprawa. świadomie go wybrała. po kolejnych 2 latach skoków w bok rzucił ją po prostu. morał jest taki że możesz walczyć ale to i tak będzie decyzja niezdecydowanej kobiety.

Gość powiem ci że miałem podobny
wstąpiły naturalnie

Gość Nomas
masz rację ta szmata sama nie wie czego chce ,jedyne co to ma fajne cycki i wiem ,ze nie ma oporów przed analaem

Gość Nomas
odbije ,wyrucham i żegnaj gienia

Gość bdhsjbehe
No co? Możecie sobie ją wypozyczac. Jak babka myśli o skoku w bok to jest coś w związku nie tak. Kumpel też pewnie święty nie jest więc może będzie chciał podzielić się swoją stałą kobietą. Kto wie?

Gość Marta grzechu warta ;)
a może spróbujcie zrobić to w trójkę. My dziewczyny lubimy w dwie dziurki naraz, choć mało która się do tego przyznaje ;)

Gość Nomas
marta a moze ty byłabys chetna

Ja jestem zawsze chętna na takie rzeczy, ale tylko z chłopakami, których znam ;)

Gość Nomas
mam duzy zapas spermy w jajach starczy dla wszystkich

Gość Nomas
dla chłopaków też ,to moze poznamy się ,skąd jesteś

Gość Nomas
Widzę, że jest tu spor gimbusów pragnących dostać się na mistrzów. Przykro mi, że wasze ambicje życiowe sięgają tak niskiego celu ale każdy w życiu chce coś osiągnąć...

Gość Nomas
no co ty marta ,moze sie okaze ze jestesmy stworzeni dla siebie

Taaa, na pewno :D Niestety nie zawieram seksualnych znajomości przez internet :)

Pofantazjuj sobie :D Tego ci nie mogę zabronić 🖐️

Gość Nomas
no szkoda ,zawsze podobało mi się imie marta ,ale jakos nigdy nie miałem okazji poznac blizej