Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia12222

pytanie

Polecane posty

Gość ewunia12222

Dnia 21,22,23 lipca zaczely sie u mnie dni plodne. W tych dniach uprawilam sex z chlopakiem gdzyz staramy sie o dziecko. 23 lipca zaczely bolec mnie piersi bol jest bardzo dokuczliwy i piersi sa powiekszone to nie jest bol taki jak przed miesiaczka. Okres powinnam dostac 5 sierpna i piersi zawsze bola mnie okolo 5 dni przed okresem nie dluzej. Teraz bola 2 tyg przed miesiaczka. Robilam test 7 dni po stosunku i wzszedl negatywny czy test jest wiarygodny czy jednak moze to byc ciaza

Gość ehh zas to samo
a co pisze na ulotce testu? Że test robic najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki. Wtedy test jest wiarygodny.

Gość ewunia12222
Tak ale ja kupilam test ktory podobno wykrywa nawet 6 dniowa ciaze. Czytalam ze te testy sa slabo wiarygodne

Gość a skąd niby wiesz
kiedy miałaś dni płodne? Obserwujsz się, byłaś na monitoringu? Progesteron w fazie lutealnej może powodować ból piersi i to zupełni normalne , nie musi mieć związku z ciążą.

Gość ewunia12222
Jak sie ma reguralna miesiaczke to mozna obliczyc a mi obliczyl lekarz !!!

Gość ewunia12222
A po drugie dokladnie ujelam ze piersi do tej pory bolaly mnie tylko 5 dni przed miesiaczka a nie dwa tyg. A to chyba jednak jest dziwne!

Gość Connie....
prawdopodobnie jest to HIV

Gość a skąd niby wiesz
poogladaj wykresy i zobaczysz, że czasem te obliczenia można o kant d.py potłuc. Rożne rzeczy mają wpływ na nasz organizm- nawet upały mogą spowodować, że owu się przesunie.

Gość ewunia12222
Connie. Idiota co za debil. Jak Ty masz HIV to nie znaczy ze kazdy ma !!

Gość ewunia12222
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość ewunia12222
Nie rozumiem ludzi ktorzy wchodza tu by tak arogancko odpowiadac na pytania.. czlowik sie pyta o cos nie po to by czytac takie nie mile odpowiedzi

Gość Autorko 6 dniowa ciaża,
to nie znaczy 6-7 dni po stosunku, tylko po ZAGNIEŻDŻENIU, które może trwać nawet do 7 dni od potencjalnego zapłodnienia- podsatwowych rzeczy nie wiesz, a za robienie dzieci się bierzesz

Gość Autorko 6 dniowa ciaża,
poza tym dni plodnych sie nie oblicza, a OBSERWUJE i nie zawsze występuje owulacja, bo istnieje coś takiego jak cykle bezowulacyjne, a czy doszlo do owulacji może stwierdzić jedynie lekarz na podstawie usg