wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 1, 2012 LUDZIE SOBIE NIE WYBACZAJĄ ? JA WYBACZYŁAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 1, 2012 czy nikt z was nie miał złych doswiadczeń w swoim zyciu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 1, 2012 nikt mi nie doradzi , poradzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KonanObrajan Napisano Sierpień 1, 2012 A co sobie wybaczyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 1, 2012 innym wybaczyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblgraffzeppelin 0 Napisano Sierpień 1, 2012 do nieba pójdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 1, 2012 ale jeszcze jestem na ziemi , i pytam o wybaczanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach