Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypalona żonka

O czym rozmawiacie ze swoimi męzami/ zonami/ partnerami

Polecane posty

Gość wypalona żonka

Jeśli jesteście w długoletnich związkach macie wspólne dzieci, psy, chomiki, kredyty, rachunki. Wracacie po pracy do domu obgadacie to kto dziś wynosi śmieci, czemu Kacperek ma jedynkę z matematyki a Julcia znów sika w majty, co jutro na obiad, ile pieniędzy przeznaczyć na następne zakupy no i co dalej? Następuje tak zwany czas dla siebie kiedy Julcia z Kacprem śpią słodko, kot poszedł na myszy, chomik zapitala na kołowrotku. Co wtedy robicie? My zasiadamy każde w swoim kącie pokoju jedno z pilotem, drugie z laptopem. Po jakimś czasie któreś mówi ze idzie spać. Mija kolejny wieczór. Nie mam o czym rozmawiać z moim mężem. Czy jestem jedyna? Co z tym zrobić?

Gość jhfdghnj
też tak mam ... normalne :) czasem zaproponuję pachnąca po kąpieli - "choć do łóżka, obejrzymy jakiś film" ... miło jest i niekoniecznie trzeba wtedy rozmawiać ;)

Gość wypalona żonka
Mój mąż na filmach zasypia. Rozumiem go bo dużo pracuje i jest przemęczony. Ale czegoś mi brakuje. Niby jest dobrze, a nie jest. Jak dzieci podrosną, kredyty pospłacamy to chyba nam zostanie poszukać sobie kogoś na boku bo już zupełnie nie będzie po co do domu wracać.

Gość moj akurat jest malo
rozmowny z natury, bardziej ja gadam on dorzuca swoje. O czym? o polityce ( mamy te same poglady na szcescie), komentujemy rozne wydarzenia polityczne, spoleczne ( np olimpiade teraz) to , co sie dzieje o sztuce, o swiecie. gadamy o swoich znajomych, o tym, co mamy do zrobienia w swoim zawodzie ( to raczej rzadko, bo kompletnie czym innym sie zajmujemu). O rodzinie, najwiecej o dzieciach - temat zawsze nosny.o planach remontowych, , o psie ,w ogole o zwierzetach o przyrodzie, o ekologii , o historii, o ciekawostkach naukowych , o tzw pogladach na zycie - no nie wiem, chyba o wszystkim, co mozliwe,

Gość dfcdcdscs
hm nie jestem na tym etapie co ty ale.... jestem w 8 letnim związku. jesli chcesz mieć fajny związek musisz znaleźć cos poza chomikami kotkami sikami i kupami dzieci. nie wiem jakieś zajęcie, chociażby spacery, cokolwiek