Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w średnim wieku 35

35 lat wiek na....

Polecane posty

W wyniku doświadczeń życiowych czuję toalną pustkę. - Nic mi się w życiu nie udało. Nie mam faceta, dziecka, przyjaciele odsunęłam ich, praca - jest ale zawalam, rodzina - sami mają poważne problemy. Ostatnio przechodzę załamanie nerwowe, wszystko mnie przeraża. Nie wiem po co to piszę. Może ktoś coś napisze, coś co mnie podniesie z tego dna.

Gość u mnie tak samo
tylko ja mam 37 lat i nawet pracy nie mam.

Gość Supremus Dux
Toż jakoś musisz przeżyć.

Gość kootwaa
mam tak samo, tyle ze 27 lat, czuje ze niczegonie osiagnelam, z rodzina jestem sklocona przyjaciele sie odsuneli, stracilam prace

szkopuł w tym, że sił do tego życia brakuje. Ale brakuje też odwagi by to życie zakończyć.

echhhh... gdyby wszystko było tak łatwe :( czuję podobnie czasami chodź jestem w całkowicie innej sytuacji ... a moje problemy są całkiem inne...tyle błędów:(

i to w tak krótkim czasie popełniłam tyle błędów :( wstyd! a dziś stoję w tym miejscu do którego sama doszłam i po części się wstydzę po części sama nie wiem co dalej będzie....

Płakać mi się chce, takim płaczem po którym czuje się ulgę. Może to publiczne zwierzenie się tu chociaż trochę ukoi moje emocje.

Gość aaarwena
ja mam 23 lata prace, narzeczonego itd ale i tak mam ochote skonczyc ze soba zycie jest przesrane generalnie, to tylko zludzenie ze ktos ma lepiej 🖐️

Gość on_33
Za dużo wolnego czasu :) Przerabiałem to... Znajdz sobie hobby , nie siedz w domu .Banalna rada ,ale skuteczna. Powodzenia!!!

ludzie może potrafią się maskować, udawać, że nie mają problemów, pokazywać swoje mocne strony. Aktualnie nie potrafię wykrzesać z siebie ani jednej pozytywnej iskierki. Bije ode mnie smutek i zagubienie.

Gość lilia liliiiii
to prawda. życie to gra pozorów a naprawdę to gówno. mam męża i jest to mój największy zawód życiowy.

Gość lilia liliiiii
mam 35 lat. nie żałuj że jesteś sama. nie żałuj nie żałuj nie żałuj!!!!!!!!!!!

Hobby? Nie mam hobby. A jak już coś mnie zainteresuje to na krótko, bo albo sił brakuje, albo kasy.

Gość lilia liliiiii
czuję się z nim jak zero. nigdy nie czułam się tak mało wartościowa jak z nim. uśmiecham się wyglądamy na udaną ha ha parę. gówno prawda. on jest chujem i tyle.

lilli to się rozwiedź z nim.

Gość aaarwena
to co o sobie sadzisz to tylkok kwestia dobrze wgranego filmu, albo nawet nie wiem czego czasem przychodzi taki dol ze czuje ze jestem na dnie a nic tak naprawde sie nie zdarzylo

bo najlepiej jest usiasc , schowac glowe i ryczec 😴 kazdy jest kowalem swego losu i dzialac mozna juz TERAZ! spierdzielac z kafe i szukac roboty, isc pobiegac, zrobic w chalupie pozadek, koorwa jest tyle rzeczy ktore mozna robic i za ktore trzeba dziekowac, ze mozna je robic!

Gość lilia liliiiii
ale życie jest takie KRÓTKIE. nie ma co się załamywać. wszyscy jedziemy na jednym wózku wszyscy skończymy w trumnie. wiara tylko mnie tu trzyma i poczucie że to tylko doczesność. a mąż to słaby człowiek nie wart aby na nim budować szczęście. na żadnym chyba facecie nie można się oprzeć. w końcu każdy zawodzi bo jesteśmy tylko prochem i popiołem

Gość aaarwena
czasem widze czlowieka na wozku i mysle ze tak niewiele mnie od niego dzieli... wystarczy wejsc na jezdnie i spotkac nieuwaznego kierowce... albo wyjechac na autostrade i trafic na debila...

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
do czego tu tęsknić??? mąż ??? po 15 latach patrzeć na niego nie można... dzieci??? tyle samo radości co i problemów...

Gość lilia liliiiii
o rozwodzie myślę średnio co trzy dni. zawiódł mnie pod wieloma względami ale draniem skończonym nie jest. po prostu traktuję już go z wewnętrznym dystansem i żyję aby dziś. może sobie iść w cholerę, coraz dalej i dalej jestem od niego sercem, tylko cud może nas uratować.

Gość aaarwena
albo ze za 7 lat bede trzydziecha...a juz za4-5 spokojnie bedzie mozna o mnie mowic baba pod trzydzieche...

Gość aaarwena
mysle ze wozek to gorszy "koniec"

wkurza mnie w sobie to moje biadolenie, wiem, że coś powinnam zrobić, ogarnąć się, ale ciągle brakuje mi odwagi, sił, wiary że będzie dobrze. Potrzebuję rewolucji. Pozytywnego zwrotu.

Gość aaarwena
30stka u kogos mi nie przeszkadza, przyjaznie sie z niejedna 30stka i starszymi, ale ja chce byc ich mlodsza kolezanka do mnie nie pasuje ten wiek...