Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipii22

CHŁOPAK CHCE MI ZROBIC DZIECKO!!!

Polecane posty

Gość pipii22

Często niby w żartach mówi mi że że jak będzie dochodził to mi zaleje cipkę i będzie mi tak miło że aż będę piszczała, ale zazwyczaj kończy się na żartach i on wyjmuje przed wytryskiem, ale ostatnio tego nie zrobił! Mówił mi że zaraz dojdzie a ja żeby wyjął a on nic :/ zaraz jak tylko poczułam że mnie zalewa to się odepchnęłam od niego szybko i wszystko na moją nogę wyleciało, aż się popłakałam jak to zrobił a on nic sobie nawet z tego nie zrobił:( mówił tylko że nic się nie stało i nie wpadniemy! Boże a ja mam dni płodne:( to było w niedzielę.

Gość falblau
stara baba i takie rzeczy ! a fe

Gość pipii22
mówił że nawet jak bym z nim wpadła to mnie nie zostawi i utrzyma mnie i dziecko, ale on chyba do końca nawet sobie z tego nie zdaje sprawy i jest nieodpowiedzialny w tej kwestii. Albo raz zażartował że zrobi mi bachorka i już będę z nim na zawsze

Gość pipii22
rrr9 nie lubię z prezerwatywą a on zawsze do tej pory wyjmował. Chyba nie będę się z nim kochac skoro on taki jest

Gość falblau
ucz sie ucz ,kafeteria to do szczęścia klucz

Gość pipii22
Miałam iśc do lekarza po plastry anty ale się zbierałam do tego długo ale w końcu muszę się wybrać ostatecznie zwłaszcza po tym incydencie bo to tak nie może być

Gość zmartwiona fanka
ja pierdolę, następna kretynka... ' nie lubie z prezerwatywą' - buahaha. Mam super rade - nie rób tego tak często może nie wpadniecie ... buahahahah

Gość nicbo niccicc
nicbonic

Gość pipii22
Ale nawet jak już coś wleciał (bo nie wszystko) to tam wyczyściłam papierowym ręcznikiem nawet w środku, mam nadzieję że to coś dało:/

Gość rrr9
pipii ja oglądałam taki film o takich dziewczynach które chodziły po sklepach i były tam prostytutkami no i jedna też się myła a jednak zaszła w ciążę to chyba się nazywał ten film galerianki czy coś podobnego wiem że to coś było z obrazami

Gość pipii22
tak oglądałam ten film ale to wyglądało tak jakby ona się myło dużo później po wytrysku bo niby była z facetem przez całą noc a ona się myła rano. To jest zasadnicza różnica bo ja się wycierałam bardzo dokładnie zaraz po "finale"

Gość wyczyscilas sie w srodku
papierowym recznikiem???? :D :D :D

Gość rrr9
no nie wiem moim zdaniem po finale by tylko pomogło wypalenie cipki ogniem kiedyś na kafeterii czytałam że są tabletki takie od ginekologa że jak się je weźmie to plemniki nie za płodną a jak zapłodniły to utrzymają ciążę

Gość pipii22
tak papierowym ręcznikiem coś w tym dziwnego? lepsze to niż nie zrobienie nic a tak zrobiłam suchość w pochwie żeby plemniki nie miały szansy dostać się dalej!

Gość jhdjhdfsa
pipi, JAJA sobie robisz z ludzi:D

Gość coToMozeByc??
idz po tabletki lub plastry i nic mu nie mow niech sie stara o dziecko wtedy ile chce :classic_cool:

Gość Szyderra
Gdyby wytarcie papierowym ręcznikiem zapobiegało ciąży, w poczekalnie ginekologów świeciłyby pustkami, a sklepy z AGD przeżywały oblężenie.. :Pt

Gość dziecinko, ile ty masz lat?
nie powinnas jeszcze seksu uprawiac skoro rozumu brak. wiesz co to jest antykoncepcja? bo stotunek przerywane do niej nie nalezy. doigrasz sie w koncu.

Gość ale jaja! :-D
pipii22 tak papierowym ręcznikiem coś w tym dziwnego? lepsze to niż nie zrobienie nic a tak zrobiłam suchość w pochwie żeby plemniki nie miały szansy dostać się dalej! az oplulam monitor! :-D :-D :-D

Gość dokłaaadnie
ale jaja! Jak berety.. :D

Gość dokłaaadnie
Proponuję jeszcze wpompowanie do środka octu za pomocą szprycy do dekoracji ciast.. :P

Gość w tej reklamie powinien być
a będzie miał na imę Wincenty, za późno wyjęty.

Gość ja pani wasza
zrobiłam suchość w pochwie żeby plemniki nie miały szansy dostać się dalej! DOBRE DOBRE HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość nieladnie wyglada
a jesli nie daj p. boze to prawda , to urodzi nastepne pokolenie takich pipii :/ o ludzie....

Co ty masz za kolesia???? Rozumiem wpadka no trudno... Zdarza się ale zeby celowo chciec zrobic ci dziecko by miał cie przy sobie na zawsze? Nie wiem ile on ma lat ale jest pusty jak nie wiem co.........

Gość mądra Ola
Przecież to prowo.. Nikt nie może być AŻ TAK głupi..

Gość HAHAHAHAHAHno ladnie
dobre;D Powiem wam ze mialam kiedys faceta co dziurawil gumki - tak bardzo chcial miec ze mna dziecko;/ bylismy razem 4 lata, mial wtedy 27 (!) lat. Cale szczescie,ze w pore sie ocknelam i szybko zawinelam manatki jak sie tylko o tym dowiedzialam;D PS W ciaze naszczescie nie zaszlam :D