Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grochowa14

Jakie mleko po 17 miesiącu ?

Polecane posty

Mój synek chce pić jeszcze mleko, tylko nie wiem jakie wybrać, do 15 miesiąca karmiłam piersią, ostatnie tygodnie pił Gerber 3, ale nie ma już 4, jakie mleko piją wasze pociechy, jakie im smakują i piją duszkiem ? ;) z góry dziękuje ;)

Gość Traperka :)
Zwykle krowie

Gość Traperka :)
to nie wiem jakie :) Ponoc bebilon jest ok

np hipp ,albo bebilon ,albo bebiko ,nan to te z tańszych .Piszesz że podawałaś Gerber 3 ,to ono jest po 1 roku do lat 3 wiec możesz podawać dalej

Mój ma właśnie hipp 4 po 15 mies http://mleko.hipp.pl/hipp-bio-combiotik/hipp-4-junior-combiotik . Potem masz bebiko 4 ale ono jest po 2 roku czyli gdybyś wybrała to mleko to podajesz 3 ,podobnie mleko nan 4 jest po drugim roku ,lub możesz podawać z nestle junior jest to juz gotowe mleko 1-3 lata smakowe lub naturalne http://www.mleko-nan.pl/produkty/mleko-dla-dzieci-powyzej-1-roku.aspx

znajoma mi też Hipp polecała, ale jeszcze się nie zastanawiałam wtedy, bo karmilam piersią ;) Potem wybrałam Gerber, a teraz mam nadzieję, że polubi Hipp 4 :D

No mój polubił ,ja karmiłam równo 17 mies bo mały sam zrezygnował z piersi chociaż ja sama miałam plan go odstawić już ,mleko bardzo dobrze toleruje ponoć ma zmniejszoną ilość białka odpowiednio do wieku ,dlatego go wybrałam.

Gość ojtam ojtam
ja mam ten sam problem - synek nan i bebika nie chce tnąć - szukam czegoś innego żeby to mleko było jeszcze - o krowim niema mowy póki co bo wyszliśmy ze skazzy więc i tak super że pija mm i już mu nic nie jest