Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfitura23

Nie chcę być tylko przyjaciółką/koleżanką !!!!

Polecane posty

Gość Moja Zlota Rada
tez mialam identyczny problem, z tym, ze mam lat 22. luzno sie kumplowalam z facetem przez pół roku i w koncu sie zakochalam. ;) przez pół roku nie bylo miedzy nami totalnie nic, żadnego przytulania na powitanie, buziaczkow itd. wiec postanowiłam to wprowadzić :d faceci są słabi, prosi i są wzrokowcami - uwodziłam go wzrokiem, dotykiem, uśmiechem, spędzaliśmy czas w nieco inny sposób niż dotychczas, miał więcej okazji na jakieś intymniejsze rozmowy, albo gesty i to w moim przypadku się sprawdziło. :) pozdrawiam i zyczę powodzenia!!! :)

Gość konfitura23
do Moja Zlota Rada bardzo dziękuję za wypowiedź - mi się wydaje że ja mu daję taką możliwość zwykle jak się spotykamy to sami i często wracamy nocą do domu :(

Gość patrasekk
no jasne, nie jest zainteresowany relacje glebsza to zaraz gej, ales wymyslila setunia

Gość Stabillo
Mam tez podobnie:)Przyjaznie sie z facetem ktory bardzo mi sie podoba o ponad 2 lat:)Widujemy sie w kazdej wolnej chwilu i to nie na chwile tylko wtedy spedzamy ze soba caly dzien,bardzo czeste telefonu,wyjazdy....wszystko razem jak stare dobre malzenstwo:)Nigdy nic miedzy nami nie bylo,procz soczystego buziaka w policzek.Ostatnio wyglupialismy sie na basenie,bylo duzo przepychanek,dotyku widzialam ten blysk w oku:)Jak pijemy wino to tez kazde z nas gleboko zaglada drugiemu w oczy:)Rozmawialam ze znajomymi,opcje sa dwie-albo oboje jestesmy bardzo wstydliwi albo...nic z tego nie bedzie z racji tego ze to juz tak dlugo trwa;) Coz Wam poradzic-kroczcie ta droga...w najgorszym wypadku zostanie piekna przyjazn na lata ktora nie raz jest lepsza od byle jakiego zwiazku:) Odwagi i ...cierpliwosci:)

Gość konfitura23
do Stabillo tyle że ja już tracę cierpliwość jeszcze trochę to go zgwałcę - na przyjaciółkę więc się raczej nie nadaję :(

Gość mikaa89
Dawaj mu do zrozumienia poprzez gesty i mimike badz powiedz wprost :)

Gość patrasekk
setunia nie rob z faceta pedala tylko dlatego ze nie jest kims zainteresowany:) to nie fair:)

Gość musjabłkowy
patrasekk wiec musze sobie powiedziec ze mnie olewa i nie jest zainteresowany... poszukać kogoś kto będzie

Gość patrasekk
no ja nie wiem jak to tam jest miedzy wami, ale ja tez mam kolezanki ktore lubie, ale nie chce z nimi wejsc w zwiazek i to nie znaczy ze mi sie nie podobaja albo ze jestem gejem, po prostu mozna kogos nie chciec jako dziewczyny

Gość jkshakjygfakiufoia
A może on kogoś ma i boi się Ci wyznać prawdę.

Gość musjabłkowy
jkshakjygfakiufoia nie ma nikogo tego jestem pewna - zreszta dzwoni do mnie kilka razy dziennie wychodzimy co drugi dzien, zadna by tego nie wytrzymała obawiam sie ze traktuje mnie tylko jak kolezanke :(

Gość jkshakjygfakiufoia
Skoro nikogo nie ma to mi się wydaję że być może ktoś go kiedys skrzywdził i boi sie teraz zaryzykować albo boi sie że jak powie Ci o swoich uczuciach to go odrzucisz i straci Cię. Tak mu jest widocznie dobrze. Powiedz mu np. "żeby Ci nie mówił tylu miłych słów bo się jeszcze w nim zakochasz i co będzie wtedy?" Zobaczymy co odpowie.

Gość musjabłkowy
jkshakjygfakiufoia :) bardzo dobre zastosuje to, musze go wybadać bo się już bardzo męczę

Gość dgfdhgdf
jak facet przez dwa lata nie próbował cię podrywac to znaczy, że albo jest impotentem, albo go w ogle nie kręcisz. Taka prawda, nie znam faceta, który przez taki okres ie próbował by czegoś, jeśli dziewczyna chociaż trochę mu się by podobała

Gość musjabłkowy
do dgfdhgdf więc po co to wszystko robi? jestem przyjaciółką?

patrasekk setunia nie rob z faceta pedala tylko dlatego ze nie jest kims zainteresowany to nie fair prawda, niesprawiedliwie oceniam

Gość konfitura23
podnoszę może jakiś dobry człowiek jeszcze mi cos doradzi?