Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

Gość doświadczony przez życie
mnie mój wygląd nie boli. Nie raz słyszałem, że jestem ciota, że wyglądam jak ciota. Niestety to prawda. Jestem ciota, bo nie potrafię na własnej żonie wymusić spełnienia obowiązku małżeńskiego. Ale ja nie chcę wymuszać. Ja chcę, by to była dla niej przyjemność, skoro nie jest, moja strata.

Gość kafetererererianka
musjabłkowy ja widze, ze ten facet jest zabujany w Tobie po uszy, ale moze jest niesmialy??? boi sie, ze Ty nie chcesz isc z nim do lozka i jesli cos zaproponuje to odmowisz i wtedy bedzie trauma :D:D najprostszy sposob to pogadac z nim szczerze, chyba nie masz juz innego wyjscia. Trudno albo ucieknie albo zostanie, a tak to zyjecie w jakims zawieszeniu i co dlugo chcesz tak ciagnac?? przeciez ci psycha wysiadzie, bedziesz sfrustrowana i wiecznie wkurzona a czas leci. Pogadaj z nim szczerze i juz :)

vd, a skąd pewność, że dzieci zostają przy mamusi. Mój brat zabrał syna ze sobą

doświadczony przez życie wyrazy współczucia....ciężko się żyje z takim partnerem, ale musisz na pewno poświęcić się dla dzieci i się męczyć, bo sam sobie taką żonę wybrałeś:)

Gość vdffdbbbf
pewnosci nie mam zadnej, tak samo jak i ty, ze zostaja z ojcem.

Gość musjabłkowy
ananasek3 naprawde mam 35 i sie w nim zakochalam az sama siebie nie poznaje - niestety, on nie jest piekny ale dla mnie bardzo atrakcyjny, i wiem ze moglabym miec wielu facetow ale mysle ciagle o nim i to jest straszne

Gość vdffdbbbf
ananasek a uwazasz, ze zona nie meczy sie z doswiadczonym??? z tym, ze maluje paznokcie i chce nosic spodnice. Nie jest to dla niej problemem?

Za to pod wieloma innymi względami jest wymarzona. Nie samym seksem człowiek żyje.

no może i jest ten facet zakochany w musie jabłkowym, ale musi go "przycisnąć" :) i wóz albo przewóz...

Gość vdffdbbbf
ludzie ide spac bo mnie oslabiacie eh... zegnam.

Rozmawiamy o tym. Jej to nie przeszkadza. Jej przeszkadza to, że innym to przeszkadza.

a może mus jabłkowy dlatego tak jesteś w nim zakochana, bo nie możesz go mieć???? hi hi bo jest trudny hi hi kurcze co za facet;)

Gość musjabłkowy
wlasnie teraz masuje sobie kark i wyobrazam sobie ze to ON normalnie ekstaze juz prawie mam

dżemiku, bo doprowadzisz się do orgazmu!

Gość musjabłkowy
ananasek3 i wlasnie to ze jest trudny pobudza mnie do walki paradoksalnie

aha hi hi fajnie masz mus jabłkowy to już dwa lata sobie tak masujesz kark? wyobrażając jego......nie no współczuję takiego faceta hi hi przyciśnij go....

jan też się kładę, muszę jutro starszego syna zaprowadzić na Madagaskar 3 3D, młodszego potrenować na rowerze i tp i td.

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie ja mam orgaz jak tylko o nim pomysle a jak pomysle ze sie ze mna kocha to mam dreszcze i jecze RATUNKU

też idę spać,nieźle się uśmiałam z tego 30 letniego faceta, który dwa lata nie chce seksu;)

Gość kafetererererianka
musjabłkowy albo z nim pogadaj szczerze, albo usiadz mu na kolanach i sie przytul i zobacz jaka bedzie reakcja

Gość musjabłkowy
ananasek3 na poczatku jak sie zakochalam to byla przyjemnosc ale teraz.... toz to tortury sa

mus jabłkowy wkręciłaś tu wszystkich, że masz takiego faceta i masz pewnie 16 lat ;)

Gość musjabłkowy
ananasek3 dobranoc i dziekuje ze bylas :*

Gość musjabłkowy
ananasek3 chcaialabym miec tyle .... ale mam 35 jestem po rozwodzie i do tego zakochana w prawiczku chyba boze daj mi wskazowke

Gość musjabłkowy
ananasek3 powaga mam tyle dziecko na obozie meza niet i zakochana w prawiczku, kredyt na 30 lat na chate, nie no isc i sie powiesic

Gość musjabłkowy
a do tego jeszcze powiem ze dzwoni 5 razy dziennie jakby mnie sprawdal i pyta co robie co gotuje gdzie jestem nie no masakra

Gość musjabłkowy
ananasek3 wiem bo tak sie czuje dobranoc :*