Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczoona;(

Gdybym wiedziała wcześniej...byłabym najszczęśliwsza kobietą na świecie! :((

Polecane posty

Gość zrozpaczoona;(

Gdybym o kilka dni wcześniej wyznała miłość facetowi, którego kocham nad życie byłabym z Nim... dziś mu to powiedziałam, a On na to, że od wczoraj już ma kogoś. powiedzial, że się spóźniłam, że mogłam mu to wcześniej powiedzieć, a teraz jest już za późno... umieram. kocham Go tak bardzo że nie da się tego opisać. Tylko przy Nim mogę być tak naprawdę szczęśliwa... Wcześniej traktowalismy się jak dobrzy znajomi a ja czułam że Go kocham.... gdybym powiedziała mu to ;((( jestem załamana

Gość 30587
gdyby Cię kochał to by z Tobą był a z tamtą zerwał . ;)

Gość żal suchać
Popieram przedmówcę, frajer chce na Tobie wzbudzić jakieś wyrzuty sumienia:O

Gość gikb
ile ty masz lat 16 ??? Po pierwsze on ma dziewczynę nie zonę więc gdyby cię kochał tak jak ty jego to by ją po prostu zostawił i był z toba.

Lepiej rusz łbem i wydobądź z siebie jeden jedyny konstruktywny wniosek, brzmiący: jakby z tobą chciał być to sam by o to zabiegał i nie uzależniałby tego od wyznania przez ciebie miłości. Jak facetowi zależy to sam się stara! Pewnie go osaczyłaś tym wyznaniem, więc palnął co palnął, a ty przeżywasz. Ocknij się i do przodu. Prawda czasem bywa brutalna.

Gość 34eyrtj
"Do poniedziałku też cie kochałem, ale od wczoraj kocham inną..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zrozpaczoona;(
on nigdy mi nie powiedzial że mnie kocha ale wiem że gdybym mu to powiedziała wcześniej spróbował by mnie pokochać:(

Gość malo tego, gdyby cie kochal
to by sie z tamta nie zwiazal. I tak to bylo bez szans. To raczej nie kobiety wyznaja milosc, jakby mu zalezalo, sam by sie zakrzatnął. Nie warto rozpaczac, wyznanie nic by nie zmienilo.

Gość Duże eM
A ile masz lat ?

Gość zrozpaczoona;(
mam nie spełna 20 lat..

Gość gdyby kózka kwiecień plecień
to by nóżka chuj ci w dupe

Gość Duże eM
tego kwiatu jest pół światu, a Ty jesteś młodziutka. ; ) Dodam, że jeśli by chciał z Tobą być i coś do Ciebie czuł, to tak by się stało. Musisz pogodzić się z tym i zacząć tzw. nowy rozdział. ; )

Gość zrozpaczoona;(
przez ostatni miesiąc byliśmy cały czas blisko siebie ale on traktował mnie jak koleżankę bo nie pokazywałam że mi zależy na Nim i po prostu sobie kogoś znalazł... Wczoraj napisał mi że musimy się spotkać i pogadać o tym co ja tak naprawdę czuje i prosił mnie żebym była z NIM szczera więc mu wyznałam że Go kocham. powiedzia5 że mnie bardzo lubi i szanuje ale już ma kogoś ..

20 lat i nie potrafisz się zorientować, że facet łże? Ta miłość przysłoniła ci cały świat, a zapewne im bardziej on nie jest w twoim zasięgu, tym bardziej chciałbyś, by był twój. Baby to jednak są naiwne i durne...

Gość what is dead may never die
przejdzie ci, a on cię nie kocha i nie pokocha, bo jesteś dla niego tylko koleżanką 🖐️

Gość zrozpaczoona;(
wiem, że tego kwiatu jest pól światu, ale ciężko jest mi się pozbierać.. tak to jeśli się kogoś kocha to nie widzi się u Niego żadnych wad. jestem zaslepiona i strasznie załamana;(