Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmrrrtf

Dlaczego wiekszosc starszych ludzi smierdzi ?

Polecane posty

Gość mmmmmmmrrrtf

dlaczego oni sie nie myja ? jak mozna tak smierdziec ?

Gość nie tylko starszych
ludzi to dotyczy. Jakże często czuje u młodzieży niedomycie pod pachami...feeee. Zaden anty tego nie załatwia, tylko mydło i woda przede wszystkim

ehhh ...no niestety tez taki zapach bedziesz wydzielac ....oby ........zwyczajnie tak pachnie starosc

Gość weqeqweqwe
psy podobnie, w wiekiem coraz bardziej śmierdza, więc chyba tu nie o mycie chodzi.

Gość bzdura , moja babcia
zawsze pachnie mydełkiem i jest czysta to chyba twoja autorze tylko śmierdzi

Gość a pewnie, że to jest sprawa
tylko i wyłącznie higieny. Starszy człowiek więcej wydziela przez skórę np amoniaku, ale mydło i woda sprawę załatwia

powtarzam , zawsze ładnie świeżo pachnie , więc wnioskuje , że wasze to zwykłe brudasy i dlatego śmierdzą .

Gość mmmmmmmrrrtf
No wlasnie moja babcia smierdzi i to z niemycia sie... Ale z tego co zauwazylam to od wiekszosci starszych ludzi czuc ten zapach... No wiec dlaczego starsi ludzie sie nie myja ? Moj dziadek ostatni raz "myl sie" 3 miesiace temu... Wyobrazacie sobie jak musi od niego smierdziec ? Dodatkowo ma 70 lat i mimo wieku duzo pali, pije po 4 kawy dziennie i przynajmniej jedno piwo. Bielizne zmienia codziennie ale nie myje sie... Nie mowcie ze starsi ludzie smierdza staroscia bo znam osoby po 60tce ktore nie smierdza.

Londynania hmm...albo czytac nie umiesz ze zrozumnieniem albo jestes totalna ignorantka.......... ja moja babcia myje codziennie...mimo to smierdzi staroscia i nawet Diorem tego nie wyplewisz ach ....cisnienie mi podskoczylo

i nie znacie jej , dlatego nie wmawiajcie mi ,że śmierdzi bo stara . Kompletna bzdura .

Gość mmmmmmmrrrtf
Moj dziadek na pewno by sie mogl sam bo nie jest przygarbionym dziadziusiem ktory chodzi o lasce. Mimo wieku i niezdrowego trybu zycia normalnie sie porusza i funkcjonuje. Wstydze sie za moich dziadkow ale i tak nic z tym nie zrobie. Pozostalo mi ich unikac ale czasami sie po prostu nie da...

Gość lizaczkaaaaaaaa
moze to zapch smierci......

Gość mmmmmmmrrrtf
DDiamencik Moze jest na cos chora ? Albo sie niedokladnie myje ?

Gość lizaczkaaaaaaaa
no dupy smierdza,ale nie mysle zeby to byl ten zapach :P

Gość dużo starszych kobiet
cierpi na NTM, ale te akurat, które znam i które mają tą przypadłość pachnną wręcz, tak o siebie dbaja. Jest to więc tylko i wyłącznie kwestia dbałości. I jeżeli starszy człowiek wasz dziadek czy babcia nie może sie sam dokładnie umyć, to do jasnej anielki trzeba mu w tym pomagać

Gość lizaczkaaaaaaaa
diemanecik moze ty blysnij

mmmmmmmrrrtf ja ja myje...codziennie i mam fiola na tym punkcie..... starosc ze smiercia maja naprawde speyficzny zapach obysycie go nigdy nie poczuli ....... od rodzicow

Gość Londynania
DDiamencik A ty tez zacznij czytac wpisy innych a nie zaslepiaj sie własna duma wyklikanych przez siebie "paprochów"! NIE WSZYSCY STARSI LUDZIE SMIERDZA! Moze jest to kwestia chorob skory , ktore czesto zdazaja sie w podeszłym wieku.

Gość lizaczkaaaaaaaa
a nie mowilam.. kazdy czlowiek ktory to poczuje wie..ze to jest cos innego ,cos czego sie nie czuje na codzien..

Londynania to nie duma...to szacun dla rodziny....ktorego nigdy nie bedziesz miala... i zdechniesz tam za granica bez rodziny bo suka z ciebie......a ja moja abcie z szacunkiem codziennie kompie ....ale zapach smierci jest

Gość gfsfdx
Ja dziennie pije kawę z przemiłą 84 letnią panią w pełni sprawna. Dziennie bierze prysznic, myje żeby, włosy. Po prostu dba o siebie. I pachnie świeżością. Pamiętam moją kochana babcie pod koniec jej życia jak nie potrafiła nic wokół siebie zrobić i leżała juz tylko w łóżku.dziennie ją myłysmy, smarowalysmy oliwka i babcia pachniała.

Gość lizaczkaaaaaaaa
nie chce wnikac w przykry temat ale moze..widzisz cos z innych powodow..

Gość 1--% higieniczna matka
gfsfdx ty wypierdalaj rece myc durna cipo!!!!!!:D:D

Gość gfsfdx
Czasem to nie starsi ludzie śmierdzą tylko taki nieprzyjemny omdlewajaco-duszacy zapach mają ich ubrania. Czuje to czasami w kościele jak siedzę koło jakiejś starszej babki, jakby wiekowy płaszcz nie wietrzony z szafy wyciagla i założyła na wyjście.

Gość gfsfdx
Tematy ci się pomyliły