Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stronka wwwww

Jak się zarabia na STRONACH WWW??Kto z was ma własną stronkę??

Polecane posty

Gość stronka wwwww

Powiedzmy ze chcę stworzyc własną stronę o przepisach kulinarnych. Jak to się dzieje ze takie strony zarabiają, na czym to polega?? Czy ktos sie do mnie odzywa w sprawie zamieszczenia reklamy czy to ja wyszukuje jakieś zainteresowane firmy? Ile można zarobić na jednej reklamie??

Gość stronka wwwww
Jest tu ktoś kto może mi to wszytsko wytłumaczyć?? Jaki koszt takiej strony www, ile mnie to będzie kosztowało??

Gość stronka wwwww
nikt nie wie??

Gość nikt ci nie powie
bo kazdy trzyma to dla siebie idiotko

Gość inwestuj
Możesz zarabiać różnię. Na początku na przykład na reklamach adsense. Ale jako taką kasę zbijesz dopiero wtedy kiedy będziesz miała setki tysięcy odwiedzin dziennie. Konieczna jest więc najpierw inwestycja z Twojej strony, abstrachując od kosztów jej wykonania. Będziesz musiała włożyć sporo pracy w reklamę, ale jeśli Twoja strona będzie ciekawa, to wieść o niej sama się rozniesie. Stworzysz fajny, ciekawy i merytoryczny portal reklamodawcy (a tematyka kulinarna daje sporo obszaru reklamowego) sami się do Ciebie zgłoszą- to jest najlepsze rozwiązanie i najbardziej dochodowe. Są jeszcze różnego typu programy partnerskie, które możesz promować na swojej stronie i z tego też czerpać zyski. Najpierw jednak musisz włożyć w to sporo pracy i cierpliwości. Osiągnięcie zarobków sięgających 2000 miesięcznie z 3 stron zajęło mi 2 lata, ale przyznam, że działałam dość metodycznie i niezbyt szybko, bo traktowałam to raczej jako zabawę i możliwość dorobienia, teraz tylko zbieram plon ;)

Gość dsfsfdffg
i chyba rozliczasz sie z fiskusem bo jak nie to bedziesz miec przesrane

Gość Lofciam was moim predatorem
zebyś mogła zarabiać na swojej stronie, to musi być znana i musi ją odwiedzać każdego dnia minimum kilkanaście tysięcy ludzi. wtedy reklamodawcy sami się do ciebie mogą zwrócić o zamieszczenie ich reklamy na twojej stronie. Do tego mozesz mieć umieszczone linki partnerskie do sklepów. Jak ktoś wejdzie do sklepu przez twój link i zrobi zakupy, to masz np. 10% od ceny tego zakupu.

Musisz umieć się wyróżnić, czyli: albo naprawdę mieć coś ciekawego do napisania, albo.. wywołać kontrowersję -patrz: blog kamilki, albo warsaw fashion :P

Gość stronka wwwww
kilka tysięcy dziennie?? jakie jest minimum na początku? Kiedy reklamodawca się mna zainteresuje? Ile kosztuje stworzenie fajnej stronki wraz z dobrym pozycjonowaniem? O jakich zarobkach można mówić gdy posiada się taka stronę? W jaki sposob płacą reklamodawcy? Za dzień, za kliknięcie na link? jak to wygląda? CZy wogole warto sie w to bawić?

Gość stronka wwwww
iver ok weszłam na ten blog warsaw fashion i nie rozumiem...tam nie ma żadnych reklam, zadnych linków wiec jak ten ktos zarabia??

Gość inwestuj
Ja rozliczam się w ramach prowadzonej działalności gospodarczej. Adsense wystawia normalnie faktury, więc sprawa jest prosta. A umieszczając bannery czy pliki firm będących reklamodawcami, zawsze podpisujesz umowę na wynajęcie powierzchni reklamowej, więc w czym rzecz?

Gość mi śmierdzi ta cała inwestuj
ja myślę, że ty sprzedajesz jakieś poradniki, w których opisujesz ludziom jak robić podobne strony i ci ludzie też muszą robić takie strony i z tego niby zarobek... ja nie wierze w takie cuda :D a w to, że rozliczasz się z fiskusem też jakoś trudno mi uwierzyć.

Gość mi śmierdzi ta cała inwestuj
i te zarobki haha od 2 do 5 tysięcy a sama taka dobra a zarabia niby "tylko" 2 tysiaki....