Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena.2606

Bole brzucha

Polecane posty

Gość marlena.2606

Czesc. Jestem w 27 tyg. Od kilku dni mam dsc silne bole brzucha z coraz czestym twardnienie. Nasilalo sie to najczesciej podczas chodzenia ( na dluzszej trasie pojawialy sie bole ktore moglam porownac do kolek), teraz dolega mi nawet jak siedze. Co to moze byc?. To moja pierwsza ciaza dlatego nie wiem co robic. Prosze o odpowiedzi. Wizyte u swojej gin. mam dopiero za tydz. czekac czy udac sie juz teraz?. z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość ja teżżżż
myślę, że musisz się położyć do łóżka. Nie chodzić daleko piechotą. Lepiej podjechać autem lub autobusem Nie przesilaj się. Dużo odpoczywaj. Ja bym poszła do lekarza bo to już 27 tydzień więc można nawet urodzić a to niebezpieczne dla dziecka.

Gość marlena.2606
Stram sie duzo odpoczywac, od wczoraj wstaje gdy to jest naprawde konieczne. I gdy tylko wstane brzuch twardnieje. ;((

Mam podobnie od okolo 30 tc. Teraz jestem w 36. Leze. Wstaje z koniecznosci i biore nospe 4x 1 i magnez 2x1. Musze donosic jeszcze 3 tyg do cesarki...

Gość marlena.2606
Niko123 : Ale bierzesz to oczywiscie po konsultacji z lekarzem , a moj juz wczesniej jak mialam problemy wypisal mi Spasmoline i mialam ja brac gdy znowu jakies skurcze sie pojawia. Nie jestem zwolenniczka brania zadnych tabletek, teraz tylko biore witaminy z kwasem foliowym.

Ja też nie byłam, gdy zapisał mi pierwszy raz nospę w dawce 2x 1. Po czym trafiłąm do szpitala, gdyż uznałam, że nie będę faszerować dziecka lekami. I teraz mam 2 razy tyle.

jezeli lekarz bedzie kazal to bede brac, sama narazie nie chce. Tylko kolejna sprawa ciagle mnie dreczy , czy czekac z wizyta czy isc juz teraz. Nie chce wyjsc na przewrazliwiona mamuske, ale martwie sie nasze dziecko. Ostatnie usg mialam 28.06 i wszystko byl ok.

Ja bym poszła teraz. Lepiej wyjść na przewrażliwioną niż jakby miało się coś stać.

Gość niuu
To zadzwoń do swojego gina niech on zdecyduje co dalej.