Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhytky

cale zycie mam problemy zdrowotne i cierpie od mlodych lat, zalamka a mialo byc

Polecane posty

Gość jhytky

lepiej przeszlam 4 operacje kregoslupa i teraz mialo byc dobrze mialam chodzic normlanie i poczuc wreszcie szczescie, poznac kogos a nie siedziec ciagle w domu i co? 3 miesiacee po operacji okazalo sie ze znowu mam problemy i konieczny kolejny zabieg no kurwa mac!! to juz dla mnie nie do wytrzymania a mam 22 lata!

Gość jhytky
albo na wozku albo o kulach nigdy nie bede zyc jak normalny czlowiek szlag mnie trafia po prostu

Gość patrasekk
moja znajoma ma podobnie tylko ona ma 34 lata i tez jest sama

Gość kuzynka kamilki
a szukalas innych rozwiazan skoro operacje nie pomagaja? poszukaj w necie o terapii manualnej - najlepiej u uznanego chiropaty/ortopedy. moja kuzynka miała jakies straszne problemy od dziecinstwa i po 3-ej bodajze operacji lekarze powiedzieli ciotce ze wiecej nic nie zrobia. jezdziła z Kamila gdzies pod wschodnia granicę , chyba do Zamoscia? teraz dziewczyna prosta jak struna, a przedtem jej sie kregosłup skręcał jak spiralka:( inna sprawa, ze dba o miesnie szkieletu i obowiazkowo pływa. i żeby nie było,że cie namawiam na jakieś czarne magie - po prostu czasem nie tylko medycyna konwencjonalna daje poprawe.

Gość jhytky
po prostu nie mam juz sil tez skoncze samotna, juz sie nadaje na rente bo ide niedlugo na komisje zusowska:o i z tego co wiem moja choroba zle rokuje skoncze samotna, zla i nieszczesliwa;/ i wciaz, wciaz obolala nie mam juz sil na to wszystko to nie powinno mi sie zdarzyc! i to w tak mlodym wieku powinnam miec cale zycie przed soba a co mam? rozpacz, strach i bol

Gość patrasekk
wspolczuje ci, ale nawet zdrowe dziewczyny bywaja same, wiec glowa do gory:)

Gość jhytky
ale jaki facet ze mna wytrzyma? seksu nie moge uprawiac w wymyslnych pozycjach ze wzgledu na bol, tanczyc nie moge bo nie wytrzymuje, nawet dluzsze siedzenie odpada z tego powodu zrezygnowalam ze studiow! nie bylam w stanie wytrzymac na wykladach+dojazd jak tak ma cale moje zycie wygladac to mi sie odechcewa po prostu

Gość patrasekk
o seks bym sie nie martwil, ja akurat zrezygnowalem calkowicie z seksu i jakos zye, co do tanca to akurat faceci zazwyczaj rzadko tancza, gorzej moze byc z tym siedzeniem

Gość jhytky
seks mi tez nie potrzebny jak boli wszystko o sekssie sie nie mysli ale facetowi moze byc potrzebny

Gość jhytky
zreszta jestem taka mloda a spedze zycie na rencie;/ plakac mi sie chce

Gość patrasekk
bez przesady, renta to nie koniec swiata, no i piniedze za darmoche:) znajdz sobie jakies hobby, bez faceta tez mozna zyc, ja zrezygnowalem calkowicie z kobiet i jestem szczesliwy:)

Szczerze Ci współczuje z całego serca. Potrafię sobie wyobrazić Twoją sytuację bez problemu,bo sama od 13roku życia mam skoliozę z rotacją kręgów. Teraz mam 18 lat i nie jestem tak sprawna jak moi rówieśnicy. Tzn. żyje normalnie,chodzę,itd.,ale mam ograniczoną sprawność. Skrzywiony kręgosłup,nienaturalnie wygięty uciska mi na nerwy-stąd bóle głowy i uczucie prądów na całym ciele. Mam skrzywienie lewostronne,dlatego uciska mi też na serce i żołądek. Mam płytki oddech,jak wezmę głęboki to czuje kłucie w klatce. Jakoś funkcjonuję,ale nie wyobrażam sobie przyszłości,siebie za 20lat jako żony i matki. Boję się. :( Trzymajmy się jakoś autorko. Pozdrawiam Cie serdecznie! :)

a na kafe to możesz siedzieć? olej lekarzy i zacznij ćwiczyć na własną rękę. jak masz słabe mięśnie przykręgosłupowe, to i 100 operacji nie pomoże.

Gość jhytky
Myslisz ze chce tych pieprzonych darmowxch pieniedzy?nie!chce normalnego zycia,pracy,studiow,meza i dzieci a nie jakies renty i grupy inwalidzkie!czemu inni to maja a ja mam tylko bol

Gość patrasekk
no tak juz cie potraktowal los, nie zmienisz tego, nie mozna przejmowac sie rzeczami na ktore nie ma sie wplywu, wiesz wiele osob stara sie o rente a nie moze dostac, wiec mozna powiedziec ze ci sie udalo z ta renta

Gość jhytky
dopiero na komisje ide,nic mi sie nie udalo przeciez jestem chora

dziewczyno, nie tragizuj. możesz pracować online, założyć sklep internetowy albo bloga. masz gdzie mieszkać i co jeść? ciesz się, wielu ludzi tego nie ma 🖐️

Gość patrasekk
jak dostaniesz rente, to ci sie uda, wiec glowa do gory wiesz ilu ludzi chcialoby miec rente?

Gość jhytky
Ile tej renty jest?600 zl?lepiej pracowac

Gość patrasekk
mozesz zalozyc sklep internetowy i handlowac czyms

Gość patrasekk
a te 600 zl przeznaczyc na rozrywke

nie doradzajmy autorce, ona chce się tylko poużalać. nie szuka konstruktywnych porad.

Gość patrasekk
wichry zycia same ja poniosa i moze jeszcze odnajdzie sloneczko w zyciu

Gość też mam skoliozę i całe życie
całe życie z bólem