Gość Verververva Napisano Sierpień 2, 2012 Hej . Mam pewien uczuciowy problem , chyba jak wielu z nas :) . Kilka dni temu poznałam faceta . Byłam razem z koleżanką i na niego ciągle zerkałam , uśmiechałam się . Nie mogłam przestać na niego patrzeć . Zauważyłam , że i on zaczął się interesować . Parę minut później podszedł . Umówiliśmy się na następny dzień . Przyszłyśmy razem, tak naprawdę nie wiem czy któraś z nas mu się spodobała ... . Miło się nam rozmawiało , ale on musiał wracać ( był na wakacjach ) , pożegnaliśmy się . Od tego czasu nie mogę przestać o nim myśleć . Wczoraj napisałam do niego i trochę pisaliśmy . Nie chcę mu się narzucać , ale bardzo chciałabym dać mu jakoś znać , że mi na nim zależy, może żeby się we mnie zakochał . Nie wiem co on myśli o mnie .... Nie chciałabym się wygłupić . Nie wiem czy nie myśli o mnie jak o dziecku , jestem trochę młodsza od niego . Proszę o pomoc :) Wierzę , że są osoby , które uporały się z podobnym problemem ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach