Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxdddddxxxx2254564

Potrzebuje pilnie odpowiedzi! o tabsach...

Polecane posty

bo Nie chce sie zamęczać podejrzeniami. moje pierwsze pytanie czy jezeli brałam tabletki reguralnie i nie zapomniałam zadnej to czy w 7-dniowej przerwie jest tez zabezpieczenie?? a moje drugie pytanie to czy jesli wspolzylam w 3 dniu po przerwie nadal biorac tabletki...to raczej nie moge byc w ciazy prawda??

No prosze ... dajcie jakas odpowiedz...

Gość Perw w przelocie XV
"a moje drugie pytanie to czy jesli wspolzylam w 3 dniu po przerwie nadal biorac tabletki...to raczej nie moge byc w ciazy prawda??" O co chodzi? W przerwie jesteś zabezpieczona jeśli po przerwie będziesz kontynuować przyjmowanie tabletek.

Gość **x**
1: tak, w przerwie 7 dniowej jest się zabezpieczoną 2: nie powinnaś być w ciąży jesli właściwie zaczęłaś przyjmować tabletki po przerwie

Tak tabletki wzielam tak jak zwykle 1 w poniedziałek po 7 dniowej przerwie... czyli ok wszystko? a w tym pytaniu co zacytowane zostało przezPERW W PRZELOCIE XV chodziło mi ze na trzeci dzien od zazycia pierwszej tabletki po przerwie (7 dni) współzyłam i czy w ciazy mogłabym byc, to tyle...

PERWERSJO...tyle to ja wiem...i ze ulotka jest tez wiem ale nie chodziło mi o to tylko chciałam z doswiadczenia innych dziewczyn zapytac. nie wolno??

A Ty uważasz, że my Ci odpowiadamy pisząc z własnego doświadczenia? Bo żadna z nas nie zaszła? :o 🖐️ Odpowiadamy korzystając z wiedzy zdobytej głównie z ulotek, informacji od lekarza, ewentualnie różnych artykułów na temat tabletek.

moze nie wszyscy tak robią...jak Ty...