Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość free styller

moja dziewczyna nie połyka moczu

Polecane posty

Gość free styller

mam problem ze swoją dziewczyną. od niedawna uprawiamy pissing ale ona boi się połknąć mocz. nie ma nic przeciwko temu żebym lał do jej buzi ale połknąć już nie raczy. tłumaczyłem jej że mocz jest sterylny i o ile ktoś jest zdrowy (ja jestem) nie szkodzi zdrowiu a nawet jest bardzo korzystny dla zdrowia (poczytajcie urynoterapia). jak ją przekonać żeby połykała? czy wasze dziewczyny/żony też są tak uparte?

Gość Jestem Wampuś
Pokaż jak to się robi, nalej w szklankę i walnij drina :D

Gość free styller
ja jej mocz piję z wielką przyjemnością:P

Gość onawi
buhahaaaa........wampus,dobre,a tak na powaznie to ona jest jakas nienormalna,wez ja do psychiatry bo to nie jest normalne ze dziewczyna brzydzi sie pic czyjs mocz.....

Gość free styller
bardzo dużo ludzi lubi takie zabawy i nie widzę w tym nic nienormalnego:P

Gość free styller
moja dziewczyna mówi że to lubi. dziwię się tylko dlaczego wypluwa, przecież to jest najfajniejsze w tym wszystkim

Gość free styller
są dziewczyny które brzydzą się nawet połykaniem spermy faceta. dlatego niech lepiej wypowiadają się normalne dziewczyny, które potrafią czerpać radość z seksu ze swoim ukochanym;)

Gość free styller
a jak się kocha drugą osobę to uważam, że nie może być żadnego tabu i trzeba być otwartym na różne eksperymenty

Gość Jestem Wampuś
No to niech klocka ci stawia do pyska :D Idź na całość !!!

Gość free styller
nie preferuję tego typu zboczenia, bo jak można sobie szkodzić na zdrowiu i narażać się i swojego partnera na zakażenie bakteriami Ecoli albo zapaleniem wirusowym wątroby C i A:P

Gość onawi
buhahahahaa,,,,,,,oj wampus,wampus,ja moze jestem zacofana ale nawet z wielkiej milosci nie pillabym niczyjego moczy a tak na marginesie to dlaczego laski musza to wszystko lykac juz zwykly sex nie wystarcza,siki sperme what a fuck,a z nosow i uszu jeszcze nie probowaliscie sobie wydlubywac i zjadac.........no ku*rwa bo sie porzygam

Gość free styller
widać że dzieci już wstały. proszę o poradę i komentarze od dojrzałych forumowiczów, którzy wiedzą co to seks w związku:)

Gość free styller
ok. odezwę się później, bo tylko dzieciaki o tej porze na forum są, bo nie mają co robić w wakacje, a dorośli pracują, ja też wracam do pracy. do usłyszenia:)

Gość Jestem Wampuś
Chyba jest nieco odwrotnie. Ja mam już wnuki a ty ?, skończyłeś gimnazjum ?

Gość no właśnie_swój mocz
a nie czyjś :)

Gość Jestem Wampuś
Dla mnie to możesz pić co chcesz, lotto mi to :D Ale nie możesz zmuszać innych

Gość wrjtgbwh
a nie przyszło ci do głowy,że ona ma prawo nie połtykac tego moczu skoro nie ma na to ochoty? to ,że ty jestes taki "wyzwolony' nie znaczy,że ona tez MUSI

Gość free styller
nie zmuszam, chce ja tylko przekonać:)

Gość Jestem Wampuś
ale ty nie ją przekonujesz tylko cały świat :D A jak widzisz poparcie marne, oj marne :(

Gość wrjtgbwh
ale chyba troche na siłę chcesz ja przekonać......jak "dojrzeje" to sama połknie:P :D

Gość Jestem Wampuś
a według mnie to twój fetysz z którego robisz problem

Gość ja połykam a nawet to lubie
może sie spotkamy gg68457456 Kamil

Gość wrjtgbwh
a swoja drogą,to mógłbys opowiedziec jak to robicie:D.....w łóżku na siebie siusiacie,czy w basenie jakims ,jak to wyglada,bo zaintrygowałeś mnie:D

Gość free styller
kto to lubi zawsze znajdzie okazję, nawet na łonie natury :D (czas ku temu jest teraz znakomity). uwielbiamy to robić w łożku podczas 69, często podczas wspólnej kąpieli. to naprawdę fajna sprawa, facet też może coś brak od partnerki :D

Gość free styller
warto choćby spróbować, mam nadzieję, że przekonałem część forumowiczek do tego typu zabaw:D

Gość kasaa
zjedz jej kupkę to może przekona się i wypije twój mocz,a na serio to idę zwymiotować ,papa

Gość Jestem Wampuś
No cóż, jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki. Spróbować warto wszystkiego, niemniej odnoszę wrażenie że dla ciebie to jest tak ważne że jak sądzę chcesz tego codziennie. Czy się mylę ? Różne takie eksperymenty dają frajdę jak wynikają spontanicznie i przy aprobacie obu stron.

Gość free styller
Hmm, nie połyka trudno, ale! znalazłem nowy fetysz !!! Uwielbiam czekoladę w sosie piwnym,czyli na talerzu jej kupę polaną moczem. Bardzo mi to smakuje.Zresztą na choroby typu e.coli nie jestem narażony bo robiła badania.Tak mi jej kupa posmakowała że do pracy sobie biorę, oczywiście polaną jej świeżą uryną.Jak każda potrawa np. kiełbasa ma wiele możliwości spożycia.Można na przykład zasuszyć,zakonserwować w zalewie albo usmażyć(Może macie jakieś inne pomysły na przepis,czekam na propozycje:)). Zastanawiam się nad zjedzeniem jej wymiocin aleeeeee przyjdzie czas i na to! Pozdrawiam was.