Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz

Nie chce byc juz singlem, potrzebuje milosci i zaangazowania do szczescia

Polecane posty

Gość patrasekk
spoko, nic sie nie stalo

Gość nie chce juz
ja nie umialam gotowac w ogole jakies 4 lata temu, mozna sie nauczyc choc caly czas uwazam,ze nie jest to najwazniejsze bo wielu facetow woli gotowac w zwiazkach

Gość patrasekk
malenia jak mozna dlugo sie uczyc gotowac i sie nie nauczyc? przeciez to nie jest az takie trudne, sa tez rozne kursy gotowania no sorry ale co masz zamiar jesc w zyciu? tylko mrozonki z mikrofali? ja jako ze nie planuje nigdy miec kobiety bede sam musial nauczyc sie tej sztuki i wiem ze dam rade:)

Gość patrasekk
uroda kobiety przemija, a bardziej przewidujacy faceci patrza na inne cechy kobiety jak: gotowanie, robotnosc w domu, umiejetnosc stworzenia ciepla domowego ogniska itd. Jaki jest sens wiazac sie flejtuchem co tylko ladnie wyglada i nic poza tym? wg mnie zaden

Gość nie chce juz
patrasek juz wiem ze Twoja ex nie umiala gotowac...:)

Gość patrasekk
sa faceci ktorzy gotuja bo lubia, sa tez faceci ktorzy gotuja bo musza:)

Gość nie chce juz
no nie przesadzaj.

Gość patrasekk
moja ex malo co umiala, ale nie bede o niej zle mowic, bo mi na to nie pozwala kultura osobista:)

Gość nie chce juz
ja jestem za takim co lubi :P

Gość patrasekk
ja lubie, ale jakbym byl z kobieta ktora by nie umiala, to jednoczesnie bym musial, bo jesc cos trzeba

ja gotuje bo lubie, w sumie nie musze, bo moge jedzenie zamawiac na tel lub jesc na miescie, ale co to za jedzenie, a poza tym samemu cos upierdolic na cieplo to fajna sprawa :)

Gość nie chce juz
jakim cudem byla Twoja dziewczyna w takim wypadku

Gość patrasekk
samuel w porzadku, ale ja uwazam, ze gotowanie i sprzatanie to obowiazki kobiety

Gość patrasekk
no coz, bylem zakochany i naiwny, dalem sie omotac, jak facet mysli penisem, to wpada w klopoty:)

Gość ej co jest
A czemu nie jesteś z ojcem swojego dziecka? Dużo kobiet nie może znaleźć faceta a ty dodatkowo masz dziecko, więc nie pitolcie, że najważniejsze jest żeby potrafiła gotować. Problemem jest to, że ma dziecko,a nie że ma dwie lewe ręce. Ja nie związałbym się z kobietą z dzieckiem. Może bolesne ale taka jest prawda.

Gość patrasekk
jest tam gdzies jakis topic, ze facet nie chce sie wprowadzic do dziewczyny do jej mieszkania, to jest wlasnie to o czym mowie, kto by chcial przeprowadzac sie do syfu i nie miec obiadow

Gość patrasekk
dziecko to jest akurat nie problem, jesli ojciec placi alimenty, zreszta na zachodzie dosyc liberalnie sie do tego podchodzi, wiec bez przesady

Gość nie chce juz
moze i jest to problem dla niektorych ale dlaczego kobieta z dzieckiem mialaby byc spisana na niepowodzenie, bo jakis facet wczesniej ja skrzywdzil? i woli ulozyc sobie z kims innym niz tkwic w nieszczesliwym zwiazku? na szczescie ludzie tutaj sa bardziej otwarci i wyrozumiali Polskie zacofanie..

Gość patrasekk
nie mowie o jakims wielkim gotowaniu, ale takie podstawowe rzeczy musi umiec zrobic

nie chce już w jakim kraju obecnie mieszkasz?

Gość Gość
Dnia 2.08.2012 o 14:51, Gość nie chce juz napisał:

Jak dlugo moze trwac taki stan? jestem mloda mama , singielka od roku. wygladam ok, i jestem dosc fajna dziewczyna ciezko mi znalez osobe w ktorej potrafilabym sie zakochac wszyscy tacy nijacy a mi tak brakuje milosc

Samotna mama ??!!A już cie ktoś bedzie chciał!!Uhahaha U mnie na osiedlu taka mieszka .Pięcioro dzieci kazde z innym tatusiem.😂😂😂😂

Gość Tre

Się dzieckiem zajmij lepiej a nie kurasa szukasz.