Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina3579

WSPÓLNA MOBILIZACJA DO CHUDNIĘCIA !

Polecane posty

Gość dsvfsdcfsc
cześć hipopotam. ja mam 167 i 50 kg. odżywiam sie zdrowo i ruszam. zrób se diete cud na tydzień albo dwa a potem znowu wpierdalaj jak szalona :) to działa!

"zrób se diete cud na tydzień albo dwa a potem znowu wpie**alaj jak szalona" większej głupoty nie słyszałam :P

Gość wild cranberry
co prawda nie jestem autorka tematu ale mysle ze malina sadzi tak jak ja.zapraszamy serdecznie! im wiec kompanek tym trudniej polegnac:D

wild cranberry ja dzis mam głodówke i juz prawie 19 a ja nic nie zjadłam, jutro dieta jabłkowa:)

Gość audrey1991
hej ja mam do zrzucenia 5 kg i juz trwam w tym 2 tygodnie... moge pomoc bo wlasnie mi mobilizjacja spadla:) mam 164 cm wazylam 62 kg teraz 60 kg chce 55

Gość audrey1991
chyba juz brak motywacji

Gość wild cranberry
kiwi nie boisz sie napadow glodu? ja juz dzisiejszy dzien zakonczylam calkiem pozytywnie,pocwiczone, niepojedzone;)jutro dalej walka:D

wild cranberry jak mnie złapie napad głodu to nawpieprzam sie ogorków heh wkoncu 95% to woda a 100g ogorka ma tylko 15kcl wiec strachu nie ma :P

Gość wild cranberry
ehh teoretycznie nie ma, z tym ze czasem pojawia sie niepohamowany glod czyli jesz jesz boli cie juz brzuch ale mozg dalej wysyla informacje ze odczuwa glod, nad tym zapanowac praktycznie sie nie da i dodatkowo straszne katusze psychiczne sa bo nie chcesz juz jesc a nie potrafisz przestac.ogorasy wiec moga nie wystarczyc;) ostroznie z glodowaniem 🌼

wild cranberry nie będzie tak zle :) mąż wraca jutro do domku to jak coś to mnie przypilnuje :) jak mnie naprawde napadnie to wyjde z domu bez pieniedzy heh za darmo jedzenia przeciez nie skołuje :P pojde do parku i td az zapomne jak się zacznom takie dziwne rzeczy dziac heh nie no żartuje :) dam rade jak ogóry nie starcza to jest arbuz ktory ma 25kcl i tez prawie sama woda :) jest kalafior ktory ma 20kcl, jak mnie głod dopadnie to sa warzywka ktore moge bez stresu zjesc w wiekszej ilości :)

TERAZ COŚ DLA WAS:) Awokado stymuluje produkcje hormonów pomidory na dobry humor sałata na nerwy rukola zwalcza apetyt na coś słodkiego marchew wywołuje uczucie sytości rzodkiewki na dobre trawienie ogórek zapobiega odkładaniu sie tłuszczu kiełki dobre dla mięśni Jutro dodam przyprawy albo cos innego:)

Gość wild cranberry
kiwi-to teraz nic tylko jesc haha:D ja wlasnie komponuje sobie cwiczenia jakbym miala ochote na odmiane albo chciala sprobowac czegos nowego;)

wild cranberry ja niestety jak narazie ćwiczyć nie moge buuuu, ale jak juz będe mogła to napewno będe:) ciekawe czy np te pasy z TV coś daja, ja taki mam ale lerzu może czas go odkurzyć?

Gość wild cranberry
kiwi chodzi ci o ten pas ktory cie pradem traktuje tak?:Dw taki nie wierze ale chyba nie zaszkodzi,choc slyszalam ze kogos prad kopal:P bardziej wierze juz w neoprenowe ale one tylko pozwalaja wypocic sie wiec cialo wydaje sie w tym miejscu smuklejsze,tluszczu toto nie wytapia:P cwiczonka sa fajne bo cialo od razu lepsze no i jaka satysfakcja:)a jak sie fajnie spi:D

wild cranberry jestem miesiac po porodzie wiec nie moge ćwiczyc ale taki pasik bym sobie np na łydki podłączyła, chodzi mi o ten wibrujący :P vibro activ czy jakos tak heh mam tez saune belt ale to gówno warte jak podłączyłam to mnie poparzyło potu zero mał0o tego tylko miałam 3paski odbite na dupie od tego poparzenia taka mi to sałna heh lerzy juz ponad rok czas to gówno wywalić.

Gość wild cranberry
kiwi mozesz probowac a noz widelec...:D nic zmykam juz bo rano sie nie zwloke z lozka a jutro ciezki dzien. dobranoc🌼

Witam dziewczyny, chetnie sie przylacze,juz tyle razy zaczynalam rozne diety ze az mi wstyd:( moze przy Was mi sie uda. Jutro rano sie zwaze i zaczynamy. Odezwe sie poznym wieczorem po pracy:)

Gość TakaJa27
Cześć dziewczyny! Spadłyście mi z nieba:) Mam tylko nadzieję, że wątek nie umrze śmiercią naturalną jak tysiące innych. Podobnie jak wy coś tam mam do zrzucenia. Startuję z wagą 54 kg. Na początek I cel: 51kg. Zastanawiam się nad dietą South Beach. Kupiłam książkę, przeczytałam od deski do deski i jest naprawdę fajna - to raczej styl odżywiania a nie dieta. Do tego fajnie opisana jest tam też rola aktywności fizycznej. Szczególnie dobre są ćwiczenia interwałowe - np bieganie - np 30 sekund na maksa, 60 sekund szybki marsz - w tej sposób spala się więcej. To tak jak jazda samochodem - im częściej przyśpieszasz i hamujesz tym więcej paliwa zużywasz. Proste:) Udanego dnia!

Gość oleandrka
witam- bardzo proszę o podpowiedzenie mi na jakiej diecie mozna by schudnąć tak z 5 kg ( tyle mi zostało) bylam na mż ale waga juz stoi w miejscu , i z okolicy brzucha weszlam tu na forum bo widze ze ladnie chudniecie . dziekuje

Gość wild cranberry
melduje sie po wczorajszym zabalowaniu.jeszcze zyje:P

Ja mam 160 cm i waga o la boga 56 kg, troche mi sie ubylo od zeszlego miesiaca. Ja stosowalam diete amerykanska i po jakis trzech tygodniach mialam na liczniku okolo 52 ale zczelam podjadac i tak zlecialo...

Gość TakaJa27
mała56 to widzę że mamy podobnie:) Ja też mam 160cm. Wczesniej byłam na diecie Atkinsa, ładnie poleciało (mialam na liczniku nawet 48kg) ale trudno bylo utrzymać wagę w tak gorącym okresie - bo diea oparta glownie na tluszczach i bialku, nie mozna bylo owocow, a mi sie tak truskawek chcialo ze przerwalam Atkinsa no i polecialo w gore:) Teraz zamierzam sie wiecej ruszac i chce sprobowac czegos nowego - stad wlasnie pomysl na south beach bo to ponoc najzdrowsza dieta swiata...chce sie przekonac:)

Gość TakaJa27
Dziewczyny melduję ze za mną dwie godzinki na fitnessie i czuje sie bosko:) Zjedzone do tej pory: Śniadanie: biały serek beztluszczowy (250g) z rzodkiewka i jogurtem naturalnym przekąska: 4 plasterki szynki z indyka Obiad: 3 jajka na twardo z tuńczykiem W planach mam jeszcze wycieczkę rowerową, ale to pod wieczór. A jak wam idzie?:) pozdrawiam

Gość wild cranberry
hey dziewczyny:) co wejde na forum to nie umiem znalezc tematu i dlatego pisze rzadziej niz na drugim. ja dzis wzorowy dzien, duzo ruchu:) jedzenie tez nie najgorsze choc musze sie zywic tylko tym co mam w domu bo jestem splukana:P mala56 i takaJa27 ja tez z tym kompaktowym wzrostem hehe:D