Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fisherowa....

Zabawki - podpowiedzcie kobietki kochane - już piszę, o co chodzi...

Polecane posty

Gość fisherowa....

Potrzebuje zabawek z kilku kategorii, ze sie tak wyraze... Jedziemy do rodziny na wies. Chce kupic cos 3 dzieci: ponadroczny chlopczyk 3-letnia dziewczynka 6-letnia dziewczynka. Dzieci nie maja zbyt duzo zabawek, jak to na wsi... takiej troche dechami zabitej... Natomiast dla swoich dzieci szukam zabawek do samochodu, dzieciaki w wieku 3 i 5,5 roku. Jakieś gierki, tego typu. Oczywiscie bede sobie sama szukac w necie, ale moze ostatnio trafilo w Wasze rece cos naprawde fajnego i godnego polecenia, bede wdzieczna ❤️

Gość holaholatoja
może jakieś puzzle?

Gość fisherowa....
do samochodu? :-D nie wiem, moje dzieci nie lubia puzzli, my zreszta tez, wiec kupowac innym rowniez nie bede...

Gość Niuniulkai
zależy jakimi funduszami dysponujesz

Gość holaholatoja
dla tych dzieci ze wsi a moje bardzo lubi i mój chrześniak też ja tylko proponuję można sie zająć na dłużej, są różne układanki, kolorowe to kup klocki lego

Gość mama dwóch dziewczynek
jeżeli chodzi o zabawki na wieś to myślę, że może coś na podwórko? teraz jest ciepło, dzieciaki na wsi pewnie ciągle na podwórku się bawią. Może jakiś fajny namiot im kup - są tanie i takie "ponadwiekowe" - moja malutka /18 m-cy/ lubi i starsza /10 lat/ chętnie sobie w namiocie np. czyta. Albo jakieś zestawy do piasku fajniejsze, taczka, kosiarka, itp. Też pobawi się każde z trójki dzieci na wsi... Ja kupiłabym namiot fajny a do tego najwyżej słodycze czy soczki dzieciakom. Jak masz więcej kasy do przeznaczenia to możesz jeszcze coś dorzucić. Co do Twoich dzieci na podróż to moja córka najchętniej gra na konsoli albo czyta książki... Polecam Ci książeczki z naklejkami, ja zawsze brałam na drogę. Fajne i wciągające są też gry karciane i logiczne.

Gość fisherowa....
Jednemu dziecku kupilabym pewnie pudlo klockow lego, ale dla kazdego z osobna, niestety, az tak bogata ciocia nie jestem :-P te dzieciaki nie sa rodzenstwem, kazde mieszka w innym domu...gdyby mieszkaly razem, moglabym walnąc lego zoo np. i byloby okey...

Gość fisherowa....
Naklejki to super pomysl, moje bardzo je lubia, dzieki :-)

zrozumiałam, że to rodzeństwo... w takim razie rzeczywiście zależy od funduszy... Dobrym pomysłem są gry - możesz kupić dziewczynkom po grze np. kreator mody i dokupić coś np. szkolnego - dobre kredki, mazaki... /teraz tego dużo przed wrześniem/ a maluszkowi jakiś jeździk np. Albo iść w te ogrodowe zabawki i kupić po domku/namiociku. Moje dzieci bawią się i w domu i w ogrodzie.

tak sobie wymyśliłam, że starszym możesz kupić hulajnogi ;-) a małemu jeździk. Dużo nie wydasz a frajda ogromna ;-)

Gość gość
ja mam ostatnio fazę na zabawki z drewna:) klocki, koniki itp. jest duży wybór :) teraz będę coś kupowała z http://www.sankizdrewna.pl/

Gość gość
little people dla mlodszego polecam :).

Gość gość
Mieszkam w UK, wiec napisze jest fajnego, ale mysle ze w Polsce lub na allegro tez mozna znalezc: kuchenka dla.dziewczynek.wydajaca oglosy gotowania ewentualnie taniej zestaw imbryczek "bulgoczacy" i filizanki, fisher price ma taki zestaw, ale sa tansze tez. Chlopcu malemu jakis samochod sterowany a Twoim dzieciaczkom moze innotab tak to.sie.chyba nazywa takie tablety z grami lub jesli chcesz przeznaczyc wiecej mala konsole z grami + gry dla kazdego inne.