Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekmarektomek

czy zerwać z nią?Moja dziewczyna kupiła byłemu

Polecane posty

Gość tomekmarektomek

chłopakowi na urlopie nad morzem wędzonego łosisia,bo ten do niej zadzwonił i poprosił.Do tego nie wezmie od niego kasy od tak taki prezent!!!!Jej przyjaciółka mi o tym powiedziała.Mi oczywiście nie przyniosła nic i jak jej mówie że nie ma nic do jedzenia to twierdzi że ona jest najedzona.....Ja kupuje różne rzeczy częstuje ją ,zapraszam a ona zero inicjatywy a byłemu łososia przywozi!

Gość kafefanka
I to jedyny powód, żeby z Nią zerwać ? To drobiazg.

Gość kremowaslicznotka
koch abylego :D

Gość ze maryjka
masz szmatę co cię nie szanuje za dziewczynę

Gość agavaaaaaa
no widać nie pogodziła sie z rozstaniem z tamtym :O jakby mi BYŁY zadzwonił z "zamówieniem" to chyba zabiłabym go śmiechem :D :D :D :D nic dla niego nigdy nie zrobię -mogłam się udzielać kiedy "byliśmy razem" (choć mnie w chooja robił, ale wtedy wierzyłam mu i troszczyłam się i byłam lojalna) ...po zerwaniu, kiedy jeszcze dalej mnie okłamywał na różne sposoby i kiedy w końcu wkurzyłam się i ostatecznie skreśliłam tego człowieka nie podałabym mu ręki nawet, a co dopiero prezenciki jakieś... :O teraz to ja moge mojemu obecnemu przyjemność sprawiać , a nie jakiemuś "obcemu" padalcowi :D :D :D

Gość kafefanka
Bardzo często dzieje się tak, że rzeczywistość jest zupełnie inna niż nam się wydaje. A jeśli chodzi o związki to już w ogóle. Często sobie coś wkręcamy, wyolbrzymiamy, a to może nic nie znaczyć. Może to była zwykła przysługa za przysługę. Nie należy od razu dramatyzować.

Gość kafefanka
Ale dlaczego ma zerwać ? przecież gdyby Ona chciała być z tamtym to by sama zerwała ! kobiety są szurnięte, wiem bo jestem jedną z nich, może to jakiś wkręt, może miałeś się dowiedzieć i zareagować. Moim zdaniem - Olej sprawę i obserwuj ich, jak coś się poważniejszego zdarzy to dopiero myśl o zerwaniu, a po takim głupstwie...

Gość taki se facet lat 30 ghkoiyrg
ja jestem pewien na 100 procent przynajmniej raz już Cię z nim zdradziła w sensie uprawiała z nim seks być może wali się z nim cały czas uważasz inaczej to okej ale sprawdź to

Już samo to że coś robi dla znajomego za Twoimi plecami to zły znak. Dobre jest to przynajmniej że jej przyjaciółka ma sumienie, i już nie może na to patrzeć...

Gość kafefanka
"Już samo to że coś robi dla znajomego za Twoimi plecami to zły znak." No żeby czasem się nie dowiedział, że dziewczyna pomogła staruszce za jego plecami bo to dopiero będzie zły znak. Może jakieś inne dowody tej straszliwej zbrodni ?! Od ryby do zerwania ? Ludzie !

Gość Supremus Dux
Poleciała do niego w podskokach. Kic kic kic

Gość Kafefanka
Gdyby wszyscy mieli zrywać z takich powodów to chyba nikt nie byłby w związku. No chyba, że są inne powody o których nie wiemy, ale autor pyta o to tylko podając ten powód.

Gość CocoMademoiselle
Kafefanka ma rację, ja bym z nią porozmawiała o tej sprawie. Bo może jest coś o czym nie wiesz tzn. że ona właśnie nadal coś do niego czuje. Szczerze ci powiem, że będąc w związku gdyby jakiś były mnie o coś poprosił to bym odmówiła, ale ludzie są różni może ona już jest taka dobra dla wszystkich.