Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZykas.

Oklamalem swoja dziewczyna .

Polecane posty

Gość SZykas.

Witma! mam pewien problem i potrzebuje konkretnych i szczerych odpowiedzi. wiec tak, mielismy problem z dziewczyna i chcialem o tym pogadac z moim najlepszym kumplem a gdy ona sie o tym dowiedziala (sprawdzial moje sms) pytala mnie czy rozmawialem zkims na nasz temat. ja odpowiedzialem ze nie , a bylo inaczej .. a w tedy ona pokazalma mi sms ktore pisalem do mojego najlepszego kumpla. nie wiedzialem co mam jej powiedzec, oklamalem ja prosto w oczy, ale mi to wybaczyla. wyjechalem do usa, i jak t obywa w zwiazkach na odleglosc czesto sie klocilimy, bo ona chodzial na imprezy, spotykala sie z niby swoim najlepszym przyjacielem, ktora ja kiedys zrani ... i mi to nei bylo na reke ,ze ona bawi sie w najlepsze a ja siedze sam na drugim koncu swiata. Gdy pisalem z moim kumplem to zapytam jak sie nam uklada (mi i mojej dziewczyni) to ja mu odpisalem ,ze nie zbyt dobrze . Gdy pewnego dnia zadzwonilem do dziewczyny to ona mi powiedziala ze zaufa mia na 100 % jesli zobaczy ze z nimim nie rozmawaim na nasz temat, a ze miala haslo na mojego FB to weszla ( ale wczesniej usunolme wiadomosci , wie to bylo glupie , ale chciael mze by mi zaufala)i gdy weszla to nie bylo wiadomosci i sie zczaila ze usunolem, a ja przyzekalem na nasz zwiazek ze nie i ze jak ja okalemi to koniec z nami... i jeszcze miala mi za zle ze zadzwonilem do mojej bylej diewczyny co u nie slychac i w ogole ( miedzy nami jest tylko czysta przyjaz i nci wiecej .. ) wiec moja dziewczyna (byla) zrobila mi na zlsoc i spotkala sie z bylem , z ktorybym byla 4 lata i ktory ja zdradzil 2 razy i uderzyl ja tez cos kolo tego. BYlem w szoku , ze ona nei chce mi wybaczyc tego ze ja oklamalem, ael to eni byla takie kalmstow po prostu chcialem z kims porozmawiac bo bylo mi ciezko samemu... i ona mi nie chce tego wybaczyc a swoijemu bylemu to wybaczyla ze ja bil i w ogole zdradzal! co otym sadzicie ?? pomoznie nie wiem co mam juz robic... czy probowac ja odzyskac , czy dac spokoj ,,

No skoro raz przeprosiłeś a potem znowu to zrobiłeś. A tak ogółem to związek na odległość ma nikłe szanse. Ty podejrzewasz ją, ona ciebie i takie błędne koło.

Gość Srutututuutututu
Jeśli mówisz tak jak piszesz to nic dziwnego, że odeszła.

Piszesz tragicznie. 5 przez 10 da sie zrozumiec. Ale sory, Ty jestes jakas wlasnoscia tej laski? Nie masz prawa porozmawiac z najlepszym kumplem o zwiazku? Niby czemu? Ona nie gada z nikim na Twoj temat? Watpie. I to sprawdzanie sms w tak banalnej sprawie...skoro dawales sie jej tak traktowac to trzeba bylo chociaz byc fair a nie klamac, a jak Ci sie zasady nie podobaly to mogles z nia pogadac. Siebie warci jestescie.

Gość SZykas.
Przepraszam, ze tak nie wyraznie pisze, ale jestem zdenerwowany ta sytuacja ... masz racje nie jestem jej wlasnoscia .. i mam prawo porozmawiac o naszym zwiazku, ale glownie chodzilo ze o to ze nie moze mi zaufac i nic powiedziec bo zaraz wygadam .. Wcale nie wygadam , nie mowie o naszych sekretach anic nic, rozmawaim z kumplem tylko o tym ze jest ciezko i ze sie klocimy ... a ona tego nei rozumie .. nie moge zrozumiec dlaczego ona sie umowila ze swoim bylym i mu wybaczyla skoro ja bil i zdradzal ... a mi takiej blachostki nie chce wybaczyc ( pisze blachostki, poniewaz to jest BLACHOSTKA w przeciwiesnstwei to tego co ona jej robil)

Gość SZykas.
mam szanse ja odzyskac ?? nigdy jej nie zdradzilem , nawet w myslach !! nie podnioslem reki! nawet kwiatkiem byl ja nie uderzyl ... Zapomnialem dodac jeszcze, ze przysiegalem na nasz zwiazek ze z nikim nie pisalem o nas ... a ona to odkryla wchodzac na mojego faceboka .... czuje , ze nie mam szans ...

Jak chcesz miec na lbie sprawdzajaca smsy babe ktora rozlicza Cie z tego o czym rozmawiasz z przyjaciolmi to probuj:P Szczerze, dla mnie ona sama doprowadzila do takiej sytuacji, by Cie nie osaczala to bys nie musial klamac. Zachowales sie jak zachowales, ale to ona sprowokowala pojebana sytuacje. A teraz pewnie wg niej wszystkiemu jestes winien Ty. Mozesz z nia pogadac, ale tak by zrozumiala ze tez przesadzila.

Gość dzieciaki czy co?
Boże ile Wy macie lat? Powiedz tej swojej pannie że każdy ma prawo do prywatności i że Ty jej się w pogaduszki z przyjaciółkami nie wpierniczasz. Powiedz jasno że nic złego nie robisz i nie życzysz sobie by ona zachowywała się w ten sposób i zmuszała do tego byś się tłumaczył o czym rozmawiasz z przyjacielem. A już włażenie na czyjegoś facebooka to już dla mnie w ogóle jakieś chore. Niedługo będzie ci majtki sprawdzać czy nie zamoczyłeś gdzieś indziej, albo czy nie zwaliłeś sam sobie konia :D Jezu, skąd się biorą tacy skrajnie ulegli faceci...

Gość do wilczycy
Racja-rozstanie murowane!!! Toć to koniec świata i zniewaga niewyobrażalna

Gość Majaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa11
to Ty powinieneś jej zrobic akce, co to za sprawdzanie smsow, fb?? masz prawo wyżalić się komu chcesz a jej nic do tego. to twoja prywatnosc. bezsensowny układ :/

Gość tak romantycznie.......
jej tajemnice i twoje to nie sa tlyko twoje.. skoro cos dotcyzyc Jej, ma prawo nie zyczyc sobie aby jakis obcy ach o tym wiedział czy jakas gowniara imprezowiczka pusta. ma racje. Ludzie dobieraja sie na zasadzie pokrewienstwa dusz.. pijak z impry nie jest podobny do niej np jak ona lubi poezje malarstwo literature ksiazki czasopisma co taki głupek moze ci doradzic? nic bo zero czytał zero wie..to samo z babami jak sa pokroju tego gacha.. proste. jak miałes problem trzeba było pytac u zrodla u niej albo do specjalisty

Gość SZykas.
" krwawa wilczyco" masz racje, gdyby mnie nie osaczala to bym nie musial klamac. a co jest w tym najgorsze , to to ze jestem jeszcze w USA a ona zerwala ze mna przez telefon.. powiedziala ze nie m ochoty ze mna rozmiawiac , widziec, slyszec. Powiedziala zebym wrocil do swojej bylej ... bo do nije zadzwonilem .. troche chore to ..

Gość SZykas.
Tlumaczylem , ze chcialem pogadac z kumplem ale ona nie rozumie ... nie nazwalbym tego " skarajnei ulegly facet" Dlacczego tak sadzisz?

I wlasnie, zwiazek na odleglosc przy problemach z zaufaniem to juz w ogole katastrofa. Ja bym dala sobie spokoj z taka osoba, ale jak widzisz, sa i tacy co uwazaj ze Twoja dziewczyna postepowala calkowicie slusznie:P

Gość SZykas.
Ale wyjechalem tylko na 1 miesiac TYlko miesiac!! tak maja moze i racje :)

Gość odmienne pytanieeeeeeeeee
tez nie czytałam.. ale problem jest znany u wielu par..jak jedno papal tajemnice ich obojga..do obcych..

Gość SZykas.
Najgorsze w tym jest to ze umowila sie ze swoim bylym ... bo chciala mi zrobic na zlosc, bo ja zadzwonilem do dziewczyny z ktora bylem dawnoo.. (nie kazdy zwaizek sie konczy smutkime , zlem i nienawiscia..)

Gość SZykas.
Tylko ze to nie jest obyc ! moj kumpel ktorego znam o 20 lat, wiec ..i ona dobrze o tym wie ..

Gość kiurwa gosciu
ogarnij sie po pierwsze pisz bardziej z sensem a po drugie nigdy ale to nigdy nie oklamuj kobiety ! to jest u wiekszosci z nas cecha ktora was skresla ja zerwalam z bylym ktory byl notorycznym klamca choc go kochalam i nigdy przenigdy nie wrocilam

Gość SZykas.
nie wiem dlaczego sklamalem ... zaluje tego w chuj ! rozumiem gdyby to bylo jakies powazne klamstwo , ale taka blachostka ??? przynajmniej sie nie umawiam z bylymi dziewczynami ...

Gość SZykas.
i nigdy notorycznie jej nie klamalem !!! nigdy!!!