Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanyfacet

Potrzebuje rady

Polecane posty

Gość zaklopotanyfacet

Potrzebuję rady. Moja narzeczona z która jestem od ponad roku miała oczywiscie innych facetow w lozku pzrede mna ale nie to moim problemem. Jakos mam niesmak do tego, że probowala delikatnie mowiac "w pupke". Mowi, ze zaproponowal jej to pierwszy chlopak i sie zgodzila ale nie ma pozytywnych wrazen. Sami wczesniej probowalismy ale bolalo ja. Loda nie robila nikomu, ten sam chlopak ja przekonal zeby sprobowala ale jak wziela do buzi pociagnelo ja na wymioty kilka razy i zrezygnowala. Ja tez mialem partnerki seksualne przed nia jednak czuje zazdrosc o jej bylych, czy cos ze mna nie tak?? A moze niepotrzebnie nalegalem zeby mowila o swoim przeszlym zyciu lozkowym?? Miala przede mna trzech partnerow - dodam, ze ma 25 lat, ja - 27. Chyba przesadzam martwiac sie, bo naprawde to pierwszy moj zwiazek w ktorym naprawde pokladam nadzieje, bierzemy slub w przyszlym roku. O opinie prosze.

Gość kakakakakak
Problem macie oboje i wszyscy idioci którzy idą do łóżka z kimś kogo niby "kochają" oświadczyny po niecałym roku ? Prosze cie ...

Gość panmarek
Większość facetów tak ma "żeby była pierwsza" a kobiety: "żeby był ostatni" Na razie będzie cię bbolało że miała innych (ją też pewno obchodzi że miałeś doświadczenie). Jak wam bedzie dobrze z sobą to nie ma to znaczenia (wymaga to około 2 lat bycia z sobą by było to obojętne) Pomyśl jeśli miała 5 partnerów boli ? A jeślimiała 4 lub 6 boli bardziej czy mniej ? Najważniejsze byś był jej ostatnim facetem - samcem ALFA - najważniejszym (czego życze obojgu)

Gość Nokija--tup
Najważniejsze jeśli jest osobą dobrą i kompletnie Ci oddaną. A skoro potrafiła być w związkach to będzie potrafiła i teraz.

a dlaczego niby jak ktoś bierze ślub w w krótkim czasie to źle? czasem można bardziej poznać drugiego człowieka będąc z nim rok niż z innym 3 lata czy więcej...

Gość wprzerwienakawe
No dokładnie, przecież w ciągu roku można już osądzić czy twój partner jest tym na całe zycie. A ślub najlepiej brać w różowych okularach, kiedy się kocha najbardziej - tak mówi moja mama :)

Gość zaklopotanyfacet
18:23 [zgłoś do usunięcia] Pijany kierowca No to wpadłeś mozesz rozwinac??

Gość zaklopotanyfacet
Nikt więcej się nie wypowie??

Gość justynaaaaaaaa
tez mnie boli ze moj facet mial przede mna inną/inne, nie wiem ile, nie chce wiedziec