Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiapsiola

jakie KOSMETYKI ZIAJI LUBICIE?

Polecane posty

Gość psiapsiola

bardzo soebie cenię tą firmę. uwielbiam ich zele do higieny intymnej, szampony. tanie i dobre. Uwazam ze to jedna z polskich firm ktorych nie musimy sie wstydzic :) a WY?

Gość dziś na pomarańczowo
oliwkowe mleczko do ciała - niedrogie, gęste, świetnie nawilża, skóra po nim jest gładziutka i napięta. mój absolutny nr 1. dobry jest też krem do rąk, świetnie regeneruje suchą skórę dłoni. za to płyny do demakijażu mają beznadziejne, nie polecam.

oliwkę ujędrniającą albo antycellulitową do masażu tylko te zwykłe, bo w żelu są za lepiące

Gość psiapsiola
TA OLIWKA W BUTELCE Z POMPKĄ? A OLIWKOWY BALSAM- BUTELKA W KOLORZE ZIELONYM? PAMIETAM ZE MIALAM KREM Z TEJ SERII I SREDNIO MI PODSZEDL ALE MOZE SIE SKUSZE NA BALSAM SKORO TAK POLECACIE :)

fajny jest też balsam z serii masło kakaowe, fajne mają też żele pod prycha

ja uwielbiam płyn do demakijażu dwufazowy ten ciemnoniebieski mogę go sobie wlewac do oka i nic a nic nie piecze ;) i zmywa makijaż fantastycznie, nie podrażnia też skóry wokol oczu:)

Gość Ketennna z
"Ziai", a nie "Ziaji"...

Gość asasf
krem wygładzający 25+ cuuuuuudoooo

Gość nana anan
kupilam sobie krem do skóry podrażnionej -taki w białym opakowaniu i jest rewelacyjny ,wszytskie podrażnienia znikają raz dwa :) tylko ,że kupiłam go w aptece więc nie wiem czy tak np. w kosmetycznym da się go kupić . Coś z a12 zł ;)

Gość asasf
ja też w aptece kupowałam i widziałam te na podrażnienia, to chyba seria dostepna raczej w aptekach

Gość annawiktoria78
moje ostatnie odkrycie- krem do twarz. z biala herbata :D ogolnie kocham wszystko co z ziaji

Gość 123 132 123
Hej:) Ja lubię balsam brązujący(jako jedyny z testowanych brązujących nie pozostawia smug i kolor jest naturalny i delikatny) uwielbiam toniki , są tanie, odświeżające, dają poczucie świeżości, dodatkowo fajnie pachną. Lubię aloesowy, ogórkowy i rumiankowy. Ostatnio testuję maseczkę oczyszczającą z zieloną glinką + mikrodermabrazja.Jest świetna! Naprawdę fajnie oczyszcza, zwęża pory i jest wydajna :)

Gość gienka ty to masz
ziaii plyny spa nie nadaj sie nie zmywania nicccccccccccccccccccccc

żel pod prysznic o zapachu pomarańczy/ poziomek z jeżynami, zresztą wszystkie owocowe. kocham ten zapach, rano po kapieli jeszcze czuć. tylko i wylacznie tym sie myje. masło kakaowe. płyn do demakijażu

Płyn dwufazowy do demakijażu i masło kakaowe "Lekka formuła" - zdecydowane hity :) Lubię tez serię "Ulga". Za to ich ostatnie pomysły na kremy BB, CC - porażka (tylko ciemne kolory), "Liście Manuka" tez mnei nie zachwyciły. W kwestii tego typu kosmetyków pielęgnacyjnych do zadań "bardziej specjalnych" polecam Tołpę: http://tolpa.pl/twarz,k2,strona-all#category-header , też polska firma, ale jednak w trudniejszych sprawach jak trądzik, przetłuszczanie czy naczynka - bardziej kompetentna.