Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetiiaaa

wtsydzę się swoich nóg

Polecane posty

Gość Anetiiaaa

Moją zmorą są naczynka i żylaki. Mam 29 lat i latem muszę chodzić w długich spódnicach i spodniach. Tak bardzo bym chciała chodzić w spodenkach krótkich spódniczkach ale się wstydzę . Nie stać mnie na na laser. Powinnam się tym przejmować ?

Gość muraż z bytowa
jak nie morzesz zmienic to pokohaj bedzie ci w zyciu łatwiej

Gość też mam problem
z nogami nie Ty jedna nie martw się mam 30 lat i żylaki nogi mi puchną pełno siniaków lekkie uderzenie i siniak 2 miesiące :( nie chodzę w spodenkach naokragło długie pory

Gość hehhe ale jaja
bierz preparaty z diosminą, smaruj specjalnymi żelami, powinno pomóc możesz maskować żyłki samoopalaczem albo specjalnymi "rajstopami w spreju"

Gość annyaa 84
Witam, ja jestem przed 30stką i mam nogi(zwłaszcza prawą) całe w żylakach ;/ ale to rodzinne - taki gratis od losu :( był czas że bardzo się wstydziłam chodzić w krótkich spódnicach czy sukienkach ale w tym roku zmądrzałam i odważyłam się nosić nie tylko długie spodnie.jakąś tam alternatywą są długie spódnice , przynajmniej człowiek się tak nie paruję w upalne dni.wracając do tematu: każdy ma jakieś niedoskonałości..i trzeba mieć dystans i znosić w miarę możliwość ludzkie spojrzenia etc.Nikt nie jest idealny.Dla zainteresowanych:wpiszcie w google skleroterpia :) Pozdrawiam.

Gość dsfdsfdgh
a bierzesz pigulki anty? podobno od tego syfu robia sie zylaki