Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdzia9814

Co w takiej sytuacji ze śluzem męskim ?

Polecane posty

Gość Magdzia9814

No to tak , leże brzuchem na łóżku przed laptopem , obok mnie kolega w samych bokserkach ( ja w pidżamie , bluzka , krótkie spodenki , majtki i wkładka gdzie było trochę śluzu może ) no i poszłam do ubikacji , on się położył na tą chwile na moim miejscu bo było lepiej do laptopa , wróciłam po minucie i się na tym samym miejscu położyłam , boję się że mógł być śluz , jeśli nie było ( wątpię żeby go podnieciło czytanie o jakiejś grze xd ) , a jeśli tak to jak sądzicie , bo ja leżałam miejscem tak od podbrzusza do włosów łonowych , tak mniej więcej bo oczywiście nie mogę leżeć brzuchem do dołu pochwą na kołdrze xD I się boje że mógł śluz przesiąknąć przez bokserki na kołdrę a potem przez moje spodenki majtki i tam do pochwy ześlizgnąć się , co myślicie ? to był 2 dzień po okresie , 9 dzień cyklu ;x

Gość Perw mobilna
To zależy czy jego bokserki były z takiego śliskiego materiału. :classic_cool:

Gość o jaaaaaaaaa
jak na moje fachowe oko..to jestem pewna ze nie tylko Ciebie zapłodnił, lepiej przekaz wszystkim domownikom (łącznie z mężczyznami), że za tydzień zbiorowe robienie testu a za 9 miesięcy rodzinny poród.