Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pawellll28

wkurwiająca dziewczyna kuzyna

Polecane posty

Gość Pawellll28

Byliśmy na wakacjach Chorwacji, ja, moja dziewczyna, moj kuzyn i jego dziewczyna. jego dziewczyna to ogolnie laska po wysokich studiach na notariusza sie uczy, ladna nawet bardzo ale nie chciałbym takiej zołzy; - siedzimy sobie, mialiśmy jechać na skutery wodne, jestesmy na sniadaniu i ona ze jedziemy dzin na zakupy, on tak na nia popatrzył i ona czy ma jakies plany on ze tak a ona - wlasnie ich już nie masz - jedziemy samochodem, uparła sie ze ona chce prowadzic, coś tam wymusiła pierwszenstwo, samochode na nia pipczaly ten troszke do niej- no ruszaj- a ta nie wkurwiaj mnie, wysiada z samochodu i po angielsku napiernicza do tych gosci ale oni nic nie kumali -idziemy na impreze, siedzi zla, on zaczal tanczyc z inna laska, pozniej podchodzi do nas a ta z taka mina- wypierdalaj do niej, i poszla gdzies, wrocila sie na drugi dzien -byla z moja dziewczyna, ona jest prosta, moze nie ma takiego wyksztalcenia, nie byla w tylu miejscach ale tylko jak sie wróciła to od razu mi powiedziała ze w ogole nie chciala z nia chodzic bo do niej wizualnie nie pasuje i jej to po prostu powiedziala

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować