Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUMmINKOWAA

CZY JESTEM W CIĄŻY??

Polecane posty

Gość krystynaajssda
A mówił coś o ciąży?

Gość MUMmINKOWAA
Mówił,że gdybym nie dostała okresu,tego który ma przyjść,to wtedy mam zrobić test ciążowy,bo mówiłam,że czuję objawy ciąży,a test wyszedł negatywnie.

Gość krystynaajssda
A jaki miałaś okres? Obfity? Ze skrzepami?

USG najlepiej robić tuż po miesiączce lub pod koniec krwawienia, więc termin masz akurat dobry.

Gość MUMmINKOWAA
Okres miałam obfity,jak zwykle z małymi skrzepami,teraz okres wypadałby na 15 sierpnia ponieważ mam krótkie cykle 22-27 dniowe. USG za trzy tygodnie więc powinnam być parę dni po okresie. Co to znaczy mieć przykurczoną macicę??? W internecie nic na ten temat nie znalazłam

Gość MUMmINKOWAA
o przepraszam miało być 25-27 dni

Gość krystynaajssda
A masz nieco opuchnięte podbrzusze? Tez sie zastanawiam o co może chodzić z tą macicą...

Gość MUMmINKOWAA
Dokładnie tak. Jest opuchnięte i boli mnie macica,jak lekarz mnie badał i naciskał to bardzo bolało z lewej strony

Gość MUMmINKOWAA
za dokładnie 7 dni powinnam dostać okres,chyba umrę do tego momentu. Dzisiaj tak jakby bolał mnie lewy jajnik,czuję,że jest coś nie tak. USG dopiero za dwa i pół tygodnia

Gość catris
witam. mam pewien problem i prosze o wypowiedzenie się na ten temat. byłam z chłopakiem blisko, dotykaliśmy sie narządami, jak poczułam że zaczyna go wkładać to przestaliśmy. kilka dni później dostałam okresu prawie w terminie teraz powinnam mieć kolejny raz i spóźnia się ok 10 dni, nie wiem co robić i się strasznie boję że mogę być w ciąży. Bardzo proszę o POMOC ! ;(

Gość maxiaa
Jezu myslisz ze po dotknieciu penisa mozesz byc w ciazy ... :/ tak na 100 % jestes.. a ze miesiaczka Ci sie spoznia to nie znaczy ze jestes w ciazy.... ehhh ,ile Ty masz lat ?? 15 ?

Gość catris
napisałam też że zaczął go wkładać, wiec to nie było zwykłe dotknięcie... i nie mam 15 lat .. po prostu nie jestem pewna i chciałam znać zdanie innych

Gość maxiaa
Jesli nie mial wytrysku to jak mozesz byc w ciazy ? zeby zaplodnic kobiete potrzeba plemnikow... nie nie jestes w ciazy

Gość catris
no niby tak, ale przed wytryskiem może jeszcze wydzielać sie płyn w którym znajdują się plemniki

Gość maxiaa
Czytałam nie raz o tym płynie ,niektorzy pisza ze sa tam plemniki, inni ,ze nie ma... ja od ponad 1 roku uprawiam seks ze swim facetem bez gumki, nie biore zadnych tabletek, poprostu konczy nie w mojej pochwie ,tzw stosunek przerwany ( co oczywiscie nie jest zadna forma zabezpieczenia ) i do tej pory nie mam dzidziusia ;) w ciazy tez nie jestem. Wiec wedlug mnie i moim doswidczen nie ma tam plemnikow ;)

Gość maxiaa
tzw.moich doświadczeń ****;)

Gość catris
no to masz pewnie racje, po prostu strasznie się denerwuje przez to wszystko dlatego tak zawracam głowę innym, do tego nawet nie mam z kim o tym porozmawiać... jak po tym "zbliżeniu" znaczy kilka dni później miałam okres to byłam spokojna i pewna że do niczego nie doszło ale jak w tym miesiącu okres spóźnia mi się aż ponad 10 dni to po prostu się przestraszyłam i może faktycznie wszystko wyolbrzymiam ale mam też dziwne wrażenia np. że piersi mam troche większe, jakieś mdłości i dlatego te wszystkie objawy

Gość maxiaa
wiesz co podaj mi swoj numer gg jesli masz to pogadamy tam ;)

Gość catris
chwilka tylko zaloże takie gg 'na chwile' bo obecnego numeru nie chce podawać tak publicznie ;p

Gość maxiaa
hehe spoko :)

Gość catris
44292478 to ten numer ;)

Gość maxiaa
no juz pisze do Ciebie ;)

i co MUMmINKOWAA dostałaś ten drugi okres ? jak tam usg ? ja mam właśnie identycznie jak ty i żeby było śmisznie ja 5 lipca pierwszy okres 25 lica i od 2 dni termin 2 okresu z lekkim bulem i jedynie małą plamką i zero typowego jak dla mnie krwawienia jakie zawsze miałam ... jak nie będzie jutro żadnego i krwawienia to robie test i do gina zasuwam..