Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość when you stopped the car

Mam skrzynkę mejlową a w niej..

Polecane posty

czekam na wiadomość od pewnego chłopaka... a tymczasem dostaję od innego a ten co mi sie podoba jest brzydki ale taki fajny strasznie lubie jego wiadomosci nie są takie na siłe jak innych

Gość moze sie czerwienic
a ja nie dostałam, bo nie wiem..jakos spam poszły. przestałam lubic maile.. a co pisał do ciebi e wklej probke:)? poczytamy;)

nie no nie wypada wklejać korespondencji, ale jakos tak jest on mi pisze co robił, co lubi to jest fajne a inni się napinają, chwalą, żalą ... albo nudzą, a on jest własnie taki że bardzo bym go chciała poznać (znam go tylko internetowo, widziałam fotkę jest średni)

Gość moze sie czerwienic
wiem, tak ciebie podpuszczałam;) fakt ludzie pisza o tym co smutne zalą się.. a on co robił co ma zamiar zrobic czyli same pozytywy.. a jak zakancza mail? buziaki sciaksam jak?

Gość moze sie czerwienic
dobra rada: wydrukuj sobie te maile poki są!!! na pamiątke. Jednak pisanie listow odrecznych to fana sprawa bo zostaje pamitka

I kiss you!

nie! :P jakby pisał "buziaki" ściskam to by mnie odrzuciło :O kiedys pisał pozdrawiam a teraz nawet nie, nie piszemy witaj, żegnaj tylko samą treść :) relację z dnia...albo pisze mi co planuje nast dnia... nie jest taki jak inni (na innym topiku pisałam o nudziarzu) ten nudziarz nie ma pasji i k azdy dzien spedza na gg :(

powinien pisac pozdrawiam Ciebie Kochana gorąco:)