Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja.........

Prostytutka to dziś to samo co " normalna kobieta"

Polecane posty

Gość to tylko ja.........

Z tą różnicą, że prostytutka daje za kasę, a normalna kobieta za darmo. Takich czasów doczekaliśmy.

Gość Jelcz345
Chciałbym zaprzeczyć ale tego się nie da. Tak jest.

Gość Wolę być prostytutką niż
Wolę być prostytutką niż jedenastolatką sprzedawaną staremu facetowi za krowę. Sorry, ale kobieta też jest człowiekiem, o czym przez wiele wieków usilnie starano się nie pamiętać.

Gość Karol.0246
codziennie jak jadę z pracy to widzę jak na mojej trasie do domu stoją biedne wyczekują na klienta a teraz w tym upale i zimą tez marzną i stoją w tych spalinach no muszą gdzieś zarobić

Gość Jelcz345
To co opisałaś to jedno i to samo. Różnica polega na tym że robisz to z własnej woli (jako kurwa), a tamta ze swojej woli tego nie robi bo została zmuszona do tego czyli jest porządną dziewczyną niż ty.

Gość hshjgdad
a normalna kobieta za darmo. A jak deje swojemu partnerowi, który jest dla niej pierwszym i jedynym. Są w długoletnim zwiazku. To dalej stawiasz znak równości między taka osobą, prostytutkę i normalną" kobietą?

Gość No tak bo kobieta jest przedmi
No tak bo kobieta jest przedmiotem, którego wartość mierzy się w męskich oczach. Jak lepiej się jej wiedzie w życiu seksualnym od niego to ona nie jest prawdziwą kobietą to uwaga KURWA I biedny niewyżyty seksualnie facet może spać spokojnie. To słodkie ;]

Gość Jelcz345
Zastanów się czy wolisz być kolejną zdobyczą faceta, i być potem porzucona na rzecz innej.

Gość Marcin Klab
często jestem w trasie to i często korzystam z usług tych panienek oczywiscie zabezpieczam się a moja zona o niczym nie wie

Gość Nie jestem zdobyczą
Nie jestem zdobyczą. Nikt nie musi ze mną być jak nie chce. Droga jest wolna. Sex to temat tabu a i tu trzeba się dobrać, żeby się wzajemnie nie męczyć. Mężczyzna to partner i jak chce ze mną dzielić wygody i niewygody ok, jak nie to nie. W sumie kobiety i mężczyźni są do siebie podobni.

Gość Zgadzam się z Autorem
w99% są na tym świecie nieliczne porządne kobiety, które się nie puszczają ale to są okazy zagrożone wyginięciem.

Gość sylvia 007
przeciez to wy nas do tego namawiacie a potem macie pretensje,czy tylko kobieta musi swiecic przykladem,mezczyzna tez musi od siebie czegos wymagac -troche odpowiedzialnosci za to co robi,bo jak jej nie ma to nie jest wart porzadnej kobiety.

Gość póty dzban wode nosi...
mężczyźni w dzisiejszych czasach wymagają od siebie tylko tego żeby im stawał :P, :P, :P

Gość qcascAAACC
zdecydowanie tansza jest prostytutka albo kolezanka od seksu niz dziewczyna

Gość kxahkld
Czyli dla Was nie liczą się już takie kwestie jak miłość, uczucie, zaangażowanie, poświęcenie. Jest różnica do cholery jasnej!!!!! Prostytutka nie kocha swojego Klineta, chce żeby jaknajszybciej skończył, zostawił kasę i poszedł w cholerę. Kobieta, która kocha swojego faceta jest w związku robi to z miłości nie dla pieniędzy!!!

Gość gdyby te
"normalne" kobiety nie były tak rozwiązłe seksualnie to była by choć jedna różnica

Gość kxahkld
Powtarzam jeszcze raz!!!! Czyli dla Was nie ma różnicy, że partnerka Was kocha , a kurwa nie... tak?

Gość a kobiety wogóle wiedzą co
to znaczy kogoś kochać?

kxahkld A co dla Ciebie znaczy słowo 'kocha'... Są kobiety co kochały każdego ze swoich 120 facetów... Różnica jest jak kobieta nie miała partnera, albo miała kilku, ale szanuje siebie i swoje ciało, to wtedy jeszcze można uwierzyć że 'kocha' - cokolwiek to znaczy dla niej.

Gość patrasekkk
"normalna" kobieta tez nie daje za darmo, bo najpierw trzeba zainwestowac w randki, wychodzi drozej niz za prostytytke, wiec z ekonomicznego punktu widzenia lepja wybrac to drugie:)