Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxokochamgopomocykochani

pomóżcie mi

Polecane posty

hej! mam problem, potrzebuje pomocy, jakiejś rady. nadal kocham mojego byłego faceta, ale problem w tym że to brat mojego obecnego chłopaka z którym jestem już ponad dwa lata (z tamtym byłam ponad pół roku). nie wiem co mam zrobić, teraz okazało się że jego dziewczyna która zdradzał ze mną jest w ciąży ale on nie chce tego dziecka ponieważ planował ze mną dziecko bo ona to taka raczej ku**a. co mam teraz zrobić!? wiem że oo też tęskni za mną bo wygadał się naszemu wspólnemu koledze.

Gość o życiu bez ciebie
może se nie chcieć dziecka :)

niby czemu mieliby mi wymienić mózg?? Bo kocham swojego byłego nadal?? a jemu też na mnie zależy?? już gdy zaczęłam być z jego bratem brakowało mi tych spotkań, długich rozmów wieczorami

sory, gdy spotykałam się z obecnym moim facetem nie wiedzziałam że jest bratem mojego byłego, ponieważ nigdy wcześniej go nie poznałam. a z tamtym rozstałam się tylko dlatego że nie chciał robić tamtej przykrości po paru latach bycia z nią. a potem i tak pisal do mnie żebysmy wrocili do siebie bo on kocha i teskni jeszcze zanim byłam z moim obecnym

bez szkoły i pracy?? no raczej nie bo skończyłam studia i jednak dość dobrze zarabiam bo 3 tys na czysto to chyba nie jest źle co?? no cóż gdybym wiedziała, że to są bracia na pewno bym się nie wiązała z obecnym, do którego też coś jeszcze czuję ale nie jest to to co czuje do tamtego

nie chodzi mi, że zdradzal bo szliśmy do łóżka.! Są różne rodzaje zdrad. dla mnie zdradą jest np spotykanie sie z inną osoba lub spędzanie z nią więcej czasu, lub gdy ta druga osoba jest ważniejsza. Nigdy nie spałam z tamtym

z moim eks dużo rozmawialiśmy ze sobą, mieliśmy duże wspólnego, dużo nas łączyło....