Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati424

Najlepsza odzywka, maska do wlosow blond,farbowanych?

Polecane posty

Gość cati424

Prosze o rade jaka jest najlepsza odzywka lub maska do wlosow moze byc z allegro bo tam sa lepsze niz sklepowe na pewno, taka co nie bedzie obciazac wlosow i regenerowac. Farbuje farbami na blond, musze myc co 2-3 dni, mialam kiedys ta al latte i chyba byla najlepsza, ale moze znacie jeszcze cos lepszego? Teraz mam z kokosem i z bambusem ale po 2 dnich tluste, ze hej.

Gość ewikkks
Tu już wpisywałam mój top: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5310706 IMHO jeśli pasował Ci Kallos to do niego wróć po prostu, jest świetny a tani :) Biovax może być dla Ciebie za ciężki (ale to łatwo sprawdzić, w aptekach go sprzedają w "jednorazówkach"). Jeszcze fantastyczne są odżywki John Masters Organics (miałam próbkę Citrus& Neroli - marzenie!), ale cena zabija ;)

Gość ja stosuję ..
najlepsza jaka uzywałam (a duzo fryzjerskich masek stosowałam i dorgich tez) to JOICO K-PAK nawilżajaca, włosy jak jedwab i nie tylko sa takie do nastepnego mycia efekt utrzymuje sie na dłuzej!

Gość ja stosuję ..
kupiłam ja na allegro za 70zł, bo w salonie chcieli za nia 120zł

Gość kamienie i drewno .......
a advance seria z avonu, mi się akurat do ciemnych sprawdziła

Gość ElizabethzBajki
Próbowałyście może profesjonalnych kosmetyków Great Lengths z serii Ultimate Blonde? Ja jestem zachwycona! Moje włosy są delikatne, miękkie i takie pięknie świecące. Jednak co profesjonalne kosmetyki to profesjonalne kosmetyki :) Warto się skusić:)