Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubeczka3442

Plamienie 5 dni po okresie

Polecane posty

Gość kubeczka3442

Witam Miesiączkę dostałam w niedzielę 22 lipca i trwał dłużej niż zwykle (zwykle mam 4-5 dni) tym razem trwał 7, dziś zauważyłam śluz z krwią, coś jak plamienie przed okresem. Nic mnie nie boli, jedynie jestem osłabiona. Moje cykle trwają około 20 dni bo okres dostaję na początku i pod koniec miesiąca od paru miesięcy. Z moim facetem kochałam się 5,6 i 7 dnia okresu bo od 5 myślałam, że już się skończył a przynajmniej kończy bo były tylko lekkie plamienia, ale po stosunku się nasilały. Nie mam możliwości iść do ginekologa w najbliższym terminie. Może któraś z Was dziewczyny miała podobnie? co to może być?

Gość zuziiii
Może jesteś osłabiona po antybiotykach, zmieniłaś miejsce pobytu - wakacje a to moze rozstroic cykl, a może bierzesz tabletki antykoncepcyjne? Jeżeli bierzesz je długo i ilość hormonów jest już za niska to może wystąpić plamienie a to oznacza, że trzeba je zmienić. Jeżeli nic z tych rzeczy to powinnaś udać sie do ginekologa

Gość kubeczka3442
zmieniłam miejsce pobytu, możliwe że to może być to. Nigdy nie miałam też tak krótkich cykli, zawsze miałam 28 dni jak od zegarka.