Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerne mom

kupilam kielbase z miesem oddz. Mech. Moge ha oddac?

Polecane posty

Gość cholerne mom

witam. Kupilam dzis rano 1,5 kg kiełbasy na grilla, takiej normalnie na wage. Za lada pisze na niej tylko cena, dopiero jak sie kupi i zapakujom to na karteczce z cena pisze skład. Zawsze kupiwałam tam kiełbase pod ta nazwa i nie miala w skladzie miesa oddzielonego mechanicznie. Dzis przynioslam do domu to swinstwo i patrzr - inny producent i w skladzie 18 % miesa i reszta MOM. Nie przełkne tego... Czy jest szansa to oddac? Bo jak nie to nawet sie nie bede wyglupiac i dam psom. Dodam, ze to nie jakas tania kiełbasa, zawsze ja za tyle kupowalam...

Gość nhjnjnhjhjh
dla psa :)

Gość pies byle czego
tez nie zechce jesc :D Śmierdziała wam komuna?? Wtedy były przepisy z czego ma sie skladac kiełbasa a teraz róbta co chceta producentów :classic_cool:

Gość cholerne mom
ech no, wszystko fajnie tylko moje psy to jeszcze male szczeniaki, wiec chyba tyle kiełbasy jesc nie moga :( chyba to pokroje i dam pod pobliski blok, moze koty zjedza ? Moga?

Gość Jestem Wampuś
Jakbyś nie czytała To byś kiełbaskę wpierdzielała Czytanie szkodzi :O

Gość cholerne mom
No wlasnie- trzeba lazic po sklepach i czytac składy.... Raz nie przeczytalam i mam. Moje dziecko lubi pasztet bo raz jadlo u babci. Chcialam mu dzisiaj zatem kupic taki w puszce to masakra, nic nie kupilam.... Maz kiedys mial ochote na taka mielonke turystyczna jak sie kiedys na wycieczki bralo. Szukalismy i w kazdej byly dzioby i pazury. Bleeeer

Gość cholerne mom
No wlasnie- trzeba lazic po sklepach i czytac składy.... Raz nie przeczytalam i mam. Moje dziecko lubi pasztet bo raz jadlo u babci. Chcialam mu dzisiaj zatem kupic taki w puszce to masakra, nic nie kupilam.... Maz kiedys mial ochote na taka mielonke turystyczna jak sie kiedys na wycieczki bralo. Szukalismy i w kazdej byly dzioby i pazury. Bleeeer

Gość Nie z tej epoki jestem
Komuna to niebo w prównaniu do czasów dzisiejszych w polsce :O

Gość Jestem Wampuś
Kto pamięta zapach zwykłej konserwy turystycznej z PRL-u ? To na prawdę pachniało, teraz jak jestem na wędlinach w sklepie to śmierdzi to wszystko gorzej od psiej karmy.

Gość Jestem Wampuś
nikt ?????

Gość cholerne mom
no ja nie pamietam niestety....

Gość nie z tej epoki jestem
Ja doskonale pamiętam też tak samo zawsze powtarzam.