Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż głupiej modelki

Mam skrajnie głupią żonę, już nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość gość
ona pewnie tez tak wtedy czula imyslala

Gość gość
fajne ma cycki?

Gość Hxhcjvz

Ja mam to samo. Dziecko mamy ale slubu nie biore bo przejrzalem na oczy. Jestem z nia 10 lat i w ciągu tego całego okresu może przeproeadzilismy ze 4 normalne rozmowy.  To jest jakas tragedia. Zero zaintewsowan zero ambicji. Chce jej fundbac jakies kursy zeby nie jebala za 2 tys to nie. Chce jej fundnac prawo jazdy to nie bo ona nie potrzebuje .Przeciez ja jestem od wozenia dupy. Jedziemy gdzies autem nad morze z modelka zero rozmowyu siedzi tylko i nic nie gada. Idziemy na pizze ja jem ona siedzi jak ...ka i czeka az zjem. Ja cos do niej mowie to ona nie kojarzy za chwile o czym o kim do niej mówiłem. Rozmawiać potrafi tylko ze swoja mamusia o ...ach. Idziemy raZem cos kupic do domu to sama nie wpaGxgxzdnie na pomysł żeby sie podoradzic sprzedawcy wszystko ja musze ja instruowac do kogo ma iac gdzie ma isc po co ma isc. Jak czegos nie wie od razu siexdenerwuje jak małe dziecko rece jej sie trzesa przezywa itd. Nie czaje w ogole jakim cudem prace znajduje  Proby pocoagniecia rozmowy nie maja sensu bo ona na niczym sie nie zna. Boję się ze dziecko przejmie jej glupote bo nawet jej nie czyta tylko telefon i bajki cale sZczęście w uniarkowanym stopniu.  Kupiłem mieszkanie do remontu to nawet kolory farb musialem wybierac bo jak ona wybrała to ... mac. Totalne bezguscie jezeli chodzi o urzadzanie i ubior. Wszystko na jedno kopyto. Teraz wychodzi jeacze ze bałaganiara. Nie czyta nic nie zna sie na niczym  . jest po prostu głupia jak but i sZczerze mowiac zawsZe to widzialem i miałem ja zostawić no ale pryszko dziecko. Laska jest po zawodoodowce i jakims zaocznym liceum i to chyva wszystko wyjaśnia. Jedynie co potrafi to gotować i dobrze się rucha ale za to niezbyt często po porodzie to tak raz na 5 dni ale z tym ruchaniem tez musiałem ze 3 lata poświęcić bo byla kompletny beton tulko kiedys chociaz niw pyskowala a teraz od kiedy jeat dziecko to pyskujee i drze ryja jak ...ana i sie madruje. Jest głupia jak but. Uwaza sie za inteligentną i kiedys chyva wezma odpale test i zobacymy jakie jej i jakie mi IQ wyjdzie. Może zejdzie troche na ziemie. Poza tym jest ...ym leniem bo co wróci z roboty rzuca wszystko i siedzi na kanapie. Laska 30 lat a ... zmeczoba oo 8 godz pracy to co bedzie gdy będzie miala 50?Nie ma zadnej kreatywności zeby coś dziecka nauczyć. Jej zajecie się dzieckiem to ubrac ugotowac polozyc spac i danie zabawek a zeby raEm z nia cos nauczyć to zerooo zeby to dziecko zmusić do myślenia. ... pamiętam hak mnie namawiala na dziecko to zawsZe sobie mówiłem po cichu ... dziecko ty? Przeciez jestes na to za glupia i tak z 3 lata unikalem temAtu az w koncu wtopilem z ta ...ka.pocieszam sie faktem ze.  Niektorzy kumple maja jescze wieksze ...ki. Odszedlbyn od niej ake boje sie ze fajny dzieciak podobny do mnie przejmie glypote oo niej. Fakt ze zajmuhe sue nim martwi sie jezdzi po lekarzaxh ale żeby coa tego dzieciaka nauczyc to zero. Pusci go jak odejdę do zawodowki i wyrosnie taki glupi jak matka bez ambicji.  Jestem w kropce ale chyba ja rzuce i staral sie o jak najczęstsze kontakty z dzieckiem no chyva ze ... zacznie mi je utrudniac. 

Gość Żona co polyka

Moja jest głupia jak but, ma przeblyski inteligencji ale za to dobrze się różnie i uwielbiam ją walić jak ostatnio... Pozdrawiam 

Gość kochanka copołykanawetkał

ja też się rżnę i walę we wszystkie otwory. pozdrawiam