Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derenka

w TRAMPKACH na wesele !!!

Polecane posty

Gość derenka

Cześć :) Chcemy z narzeczonym wyskoczyć na naszym ślubie w żółtych trampkach, coś w tym stylu: http://favim.com/image/412638/ Macie namiary na jakieś fajne, nietypowe żółte trampki? Najlepiej te wyższe, do kostki + bardziej jasny/sprany żółty niż jaskrawy :)

Gość na wedse
Takie rzeczy to na sesję plenerową. Po ślubie. A nie na wesele:O

Gość conversowelove
Mnie się podoba - jestem za! :)

A mi się wydaje że na całe wesele to nie, ale na sesję, albo na pierwszy taniec, jeśli to jakiś rock and roll jak najbardziej fajnie :) A trampek żółtych jest pełno, nawet na Allegro

Gość taka jedna z wrzesnia
jak chcesz cos dobrego jakosciowo to polecam converse moje trampy zyja juz kilka sezonów;-) popieram poprzedniczki, fajnie w trampkach na sesje wyskoczyc ale na tak eleganckie przyjecie jakim jest wesele i w ogole slub tak wazny-powazny sakrament zdecydowanie niee. ja osobiscie zle bym sie czula w drogiej wytwornej suknii i trampkach ktore na codzien nosze;-)

Gość worek kartofli
wasze nogi i wasze trampki a innym huj do tego

Gość worek kartofli
ale moze i kalosze byłyby lepsze

Gość to jest chore zeby tak odczlow
beznadzieja :/

Gość To Wasze Święto...
Jeżeli macie na to ochotę i będziecie się dobrze czuć w tramposzach to czemu nie. Dla mnie pomysł bardzo wporządku. Tak przy okazji mam pytanie o podobnej tematyce : Czy wypada pójść w trampkach jako gość weselny ? Nie lubię tej nieco sztywnej weselnej konwencji modowej, nie mówiąc już o tym jak niewygodne jest tańczenie w butach wizytowych. Oczywiście istnieje możliwość balowania w skarpetkach, z tym że wtedy drastycznie spada przyczepność naszych stóp i łatwo o glebe :/