Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewataka23llll

MAM NA IMIĘ EWA I NIE RADZĘ SOBIE Z ZAZDROSCIA, EMOCJAMI TO JAK ALKOHOLIZM

Polecane posty

Gość ewataka23llll

Mam 23 lata, mój facet 31. Jest instruktorem jazdy, ma swoją szkołę. Ja jestem tzn będe po wakacjach na 3 roku finansów i rachunkowosci dziennie, do tego robie technika farmacji. Jestesmy razem rok. Kocham go bardzo, za bardzo. Niszczy mnie chorobliwa zazdrosc. Wiem,że jezdzi z różnymi osobami, kobietami tez. Boję się,że któras mi go odbierze. On nigdy mi nie dawał powodów,zebym tak myślała. Twierdzi,że to tylko praca,że takie rzeczy o których ja mówie sa karalne,że on kocha mnie, nie ma mowy o innych kobietach, poza tym on ma te osobe tylko nauczyc jezdzic. Praca go stresuje bo boi sie o samochody itd. Ja jednak wkręcam sobie wiele rzeczy, wyobrazam sobie,że ktos go podrywa itd... Kocham go strasznie, to milosc mojego zycia, nie wyobrazam sobie swiata bez niego. Poradzcie. Kiedys po kłótni nie odzywał sie 1 dzien, a ja mialam bóle brzucha, wymioty, nie jadłam nic, scisniety zoladek. Czesto urzadzałam mu sceny zazdrosci. On mi powiedział " bedzie wszystko dobrze miedzy nami, tylko nie badz taka zazdrosna, zmien to". Mam cholernie niska samoocene, mimo tego,że podobam sie jego kolegom, jeden nawet do mnie startował. Rówiesnikom tez sie podobam, dbam o siebie, na zewnatrz taka ładna mówią, a wewnatrz jestem rozbita.Nie chce taka byc, jak to zmienic.

On cie kocha a ty przez swoją jak to nazwałas "chorobliwą zazdroć"niszczysz was związek.Zastanów sie czy waze uczucie jest warte tego żeby być zazdrozną o wszystko i wszystkich. Jak napisałas w swojej wypowiedzi jemu też to przeszkadza ze jesteś o niego az tak zazdrosna i może byc tak ze w pewnym momencie nie wytrzyma i odejdzie.Daj na luz jeśli mu ufasz, a zobaczysz że wszystko sie poprawi w waszym zwiazku.Powodzenia

Gość ewataka23llll
Pauleczka 86- postaram się, choc docinki wielu osób,że on jest instruktorem, na kurs przychodza rozne panienki dokucza mi to, bo to moja zazdrosc poteguje