Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehu2220

Brzydze sie swojej twarzy i ciała. Jestem załamana

Polecane posty

Gość ehu2220

kradne cudze zdjecia i wstawiam na portale randkowe, przed spotkaniem zrywam kontakt nienawidze robic sobie zdjec, brzydze sie swojej twarzy i ciala, jestem po prostu brzydka ponizej przecietnej

Gość kasaa
nie kradnij zdjęci bo możesz miec potem problemy jak ktoś rozpozna że to nie ty,napewno nie jesteś aż tak brzydka,zawsze bardziej krytycznie na siebie patrzymy a rzeczywistość nieraz jest zupełnie inna,może jesteś niedowartościowana i tak mówisz?A jak nie to prosta rada-weż się za siebie;)Idz do fryzjera,kosmetyczki,schudnij i będzie lepiej ale na to potrzeba czasu i cierpliwści

Gość Bolimnieglowainos
Mam tak samo.twarz w pelnym makijazu jest ok,bez makijazu jestem obrzydliwa.cialo mam oblesne,nienawidze go.nie moge na siebie patrzec.

Lepiej być brzydką sobą, niż pięknym nikim...Mam podobny problem, a jednak wybieram bycie sobą. To największa wartość.

Gość spokojnie jak na wojnie
dziewczyny nie wstydzcie sie tak swojego wygladu bo nie kazdy jest piekny, mozesz poznac faceta co zakceptuje cie taka jaka jestes, czemu masz sie zadreczac? wiadomo ze wyglad jest wazny, prawda jest jedna liczy sie charakter ale tylko wtedy gdy wyglad na to pozwala, poszukaj faceta ktory cie zwyczajnie polubi za to kim jestes, walcz bo to twoje zycie

Najważniejsze abyś zaakceptowała siebie taka jaka jesteś. Zrób coś dla siebie,idź do fryzjera zmień fryzurę kup sobie jakiś fajny ciuszek, zacznij ćwiczyć,przejdź na dietę, zainwestuj w lepsze kosmetyki np. w podkład, dobrze zrobiony makijaż naprawdę potrafi dużo ukryć. Dziewczyno głowa do góry,jeżeli będziesz się nad sobą użalać to będzie jeszcze gorzej.

Gość ehu2220
A czy wy wiecie ile razy to robilam? zmienialam fryzury, style ubioru, ćwiczyc? nie jestem gruba, codziennie jezdze rowerem 5-10 km JESTEM BRZYDKA - nieproporcjonalna, krotki tułow ,dlugie uda i krotkie łydki - twarz, moj najwiekszy problem, mam szeroki nos taką bulwe nie pasuje do mojej buzi, opada mi lewa powieka, mam krzywe zeby i doly pod oczami - chudosc..kiedys mi kuzynka zrobila zdjecia nad jeziorem w stroju, poplakalam sie w domu :( wygladalam tragicznie:(

Gość spuscilam zareczynowy w sedesi
a czemu nie zaczniesz odkladac i nie zrobisz sobie operacji u dobrgo chirurga ? slyszalas o spatach ratalnych i kredytach ? nowy nos i lepszy komfory za ok. 8000 zl to chyba nie jest koszt nie do przeskoczenia. Kwestia checi, oszczednosci i pracy

Gość ehu2220
myslalam o tym :( boje sie jednak efektu ze moge wygladac sztucznie lub jeszcze gorzej zaczelam prace, dostalam pierwszą wyplate 1600zl ...

Gość spuscilam zareczynowy w sedesi
to wyjedz zagranice popracowac. za 1600 to ciezko zyc. moze 2 etat. Jak sie oddasz w dobre rece, to nie musisz sie tak obawiac. Ale wiadomo ryzyko jest zawsze. Dobry makijaz, tez moze duzo zdzialac. Skad jestes. Moze moglabym ci jakos pomoc..