Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta2012

Problem!!

Polecane posty

Gość samanta2012

Mam chyba powiekszona mamcice, gdy naciskam boli mnie prawy jajnik, czy to moze byc ciaza? Okes spoznia mi sie ok tyg. Sexu nie uprawialam od 2 miesiecy tylko jakies 2-3 tyg temu petting ale bez wytrysku. Czy to moze byc ciaza?

Gość hahahahaha hiaaa
jahahahahhaha tak jestes wiatro pylna wyciagne tlyko szklana kule i ci wywróze:O:O

Gość dziecko iel ty masz lat
?? 10:O ze zadajesz takie durnowate pytania ludzie co to ma byc:D smiech na saliii normalnie jak mozna byc az taka idiotka czekaj bedziesz miec trojaczki wiecej niz pewnie:O

Gość samanta2012
Tylko podczas pettingu on ocieral swoim penisem moich intymnych miejsc, oczywiscie bez penetracji, wytrysku nie bylo.

Gość samanta2012
A gdy on jest podniecony, z jego penisa wycieka taki przezroczysty plyn i wtedy tez tak bylo

Gość samanta2012
Wiec czy moze byc to ciaza? i czemu mam spuchnieta macice i brak tego okresu ;/ ?

Gość samanta2012
Pomoze ktos?! :(

W męskim śluzie przed wytryskiem może znajdować sie troche plemników, a ocieranie sie penisem o pochwe To jednak JEST jakis kontakt, dość bliski. Podsumowując, przyjmując że macie naprawde BARDZO dużego pecha... Tak, możesz być w ciąży. Proponuje wizytę u ginekologa i wykonanie testu po jakimś czasie od stosunku, bo masz niewielką szansę, że zaszłaś. Jest naprawde bardzo mała, ale jest. :P Chciałaś szczerze, to jest szczerze :)

Gość samanta2012
Nawet jesli on sie o mnie ocieral glownie dlugoscia penisa a nie glowka? I do wytrysku to bylo bardzo daleko. A moze to torbiele? Moja mama miala torbiele i podobno jest to dziedziczne. mam 19 lat.

Gość samanta2012
A i zapomnialam dodac iz moj chlopak wczesniej kochal sie przez rok bez zadnego zabezpieczenia ze swoja ex, stosunek przerywany i nigdy nie mieli takiego problemu.

Gość kolejne glupawe pytania
mam 19 19 lat a pojecia o sexie nie ma:O:O dziewczyno tak ciezko zajsc w ciaze stosujac normalny stosunek a co dopiero poprzez petting:O:O:D

Gość samanta2012
Poprostu sie boje. Okres mialam reguralnie a teraz takie opoznienie??? NIgdy takiego nie mialam! Owszem, podczas stresu zawsze bylo opoznienie,2-3 dni, no moze max 4, ale nie tyg! :( I kurwa nie wiem co to moze byc:(

Gość samanta2012
A co do pojecia o sexie to uprawiam go od niedawna.

Torbiele to osobna kwestia, to mogą byc torbiele, czy inne problemy ginekologiczne- dlatego zalecałabym ci badanie po prostu u lekarza, a on ci z pewnością odpowie na najważniejsze pytania. Ja tylko jestem w stanie stwierdzić, że przy naprawde dużym pechu moglabyś zajść. Ale naprawde duzym.. Szansa że jesteś w ciąży jest baardzo mała ;) Dlatego spokojnie. Po prostu sprobuj sie uspokoić, zapisz się na wizytę. Może to, że nie masz okresu to jednak wina stresu? Mi nieraz się okres opóźniał, własnie przez stres nawet o tydzien. Więc jest to możliwe :P

Gość samanta2012
Rozumiem ;) Tylko powiedz mi co moze oznaczac ta powiekszona macica :(

Gość samanta2012
tzn wiesz, tak mi sie wydaje ze jest powiekszona, lub bynajmniej z prawej strony, jajnik :(

Gość Perw mobilna
Gdzie jajnik a gdzie macica? 😴

Gość niem ogaaa:D
idz do lekarza a nie zadawaj durnowatych pytan!!!!!:O bo z tego to tylko sie smiac i nic wiecej ZENADA!!!!!

Gość samanta2012
nie oceniaj bo to mnie malo interesuje . najpierw zrobie test

Wg wujka google jednym z objawów właśnie torbieli jest ból jajnika, podbrzusza, głowy, zaburzenia cyklu.. i nawet mdłości, więc wiele dolegliwości ciążowych. Ale wiesz, wujek google sobie, a twój organizm sobie. To nie musi byc to. Może ciebie po prostu boli brzuszek, bo sie stresujesz, ze właśnie okresu nie ma i tak to sie nakręca. Dlatego lekarz niestety wskazany, aby wykluczyć chorobę.. Albo potwierdzić. Ale mam nadzieje, że wszystko będzie okej.

Gość samanta2012
racja :) ja niestety bardzo sie stresuje najmniejszymi rzeczami :( wiesz, wg wujka google to wpisujac zwykle objawy to mozna wywnioskowac odrazu ze sie umiera ;p ale dziekie wielkie za pomoc :*

No własnie :D. W ten sposób można dojść do wniosku, że od razu masz raka i to z przerzutami ;) Także lepiej trzymać się faktów, może wypić melise na uspokojenie i zamówić sobie wizyte u lekarza- a dopóki nic nie wiesz, to czill, a nóż okres przyjdzie jak sie wyluzujesz.

Gość Perw mobilna
Skoro minęły 2-3 tygodnie to możesz juz zrobić test, wynik będzie wiarygodny.

Gość samanta2012
mi to by nawet psychotropy nie pomogly ;p z calego serca mam nadzieje ze nie mam tak ogromnego pecha i nie jest to ciaza. a jakie testy sa najlepsze i za ile mozna je kupic?

Gość Perw mobilna
Kup jakikolwiek. Ceny zaczynają się od 6-7zł. Najdroższy z jakim się spotkałam kosztował ok. 15zł.

Gość samanta2012
oki, ale znowu bardzo sie tym stresuje, a przed samym testem to chyba padne z tych nerwow

Gość samanta2012
Trzymaj kciuki bo jesli to ciaza to ja i moj chlopak zostaniemy wyrzuceni z domu :( oby nie :(