Rudzia16 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Moj chlopak jest o 17 lat ode mnie starszy... Jestesmy razem pol roku od 5miesiecy uprawiamy sex i ani razu sie nie zabezpieczalismy mam dopiero 16 lat i nie chce wpasc. do tej pory wychodzil na czas ale od kogos slyszalam ze wystarczy jak chlopak sie bardzo podnieci,ja sie otworze no i ze jakos przez ten jego sluz czy cos,mozecie jakos doradzic? Bardzo bym o to prosila,chcialabym znac wasze opinie na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalum! Napisano Sierpień 3, 2012 twój chłopak to niestety pedofil, a w dodatku idiota, skoro pieprząc małolatę nie dba o zabezpieczenie. Uciekaj od idioty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Po 1 różnica wieku między wami jest dość spora, więc prawdopodobnie jesteś dla niego chwilową przygodą, ale to nie mój problem, skoro ci to odpowiada. Pytasz o zabezpieczenie.. Metoda "zdążę wyjąć zanim skonczę" nie jest dobra, ponieważ właśnie w preejakulacie (tym śluzie, który wydziela się przed wytryskiem) znajdują sie często plemniki. Może są to śladowe ilości, ale uwierz, że wystarczy, żeby wpaść :) Dlatego może gumki, albo gumki+globulki? Doradziłabym tabletki, jeżeli robicie to regularnie.. Ale masz dopiero 16 lat, układ hormonalny kształtuje sie ponoć do 21 r. życia, także uważam, że możesz sobie zaszkodzić przyjmowaniem tabsow w tym wieku. Decyzja i tak należy do ciebie. Jeżeli zdecydujesz się na tabletki, to i tak lepsze niż wpadka w tym wieku, chociaż ja uważam że to głupota przyjmować hormony teraz... Mądrych wyborów życze. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudzia16 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Moj facet nie jest pedofilem,wyszla poprostu taka dziwna sytuacja...przeciez na swiecie jest bardzo duzo takich par i sie kochaja. A my tez do tematu podchodzimy bardzo powaznie,jego rodzina mnie zaakceptowala,moja mama jak narazie tez nie jest przeciwnna bo wszystko jej wytlumaczylam (na poczatku oczywiscie mama nie kazala utrzymywac z nim kontaktu).boje sie tylko zeby moja mama nie miala wnuka w wieku 37 lat ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 3, 2012 A o czym rozmawiacie jak się widujecie? Na pewno macie wiele wspólnych tematów do rozmowy. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudzia16 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Rozmawiamy ogolnie o wszystkim. Moje rozmowy z nim nie roznia sie praktycznie od rozmow z moimi ex . Znaczy roznia sie tym ze go lepiej rozumiem nich wszystkich innych i on mnie tak samo,wystarczy ze spojrzy sie na mnie i wie kiedy na co mam ochote ... Wiem ze mu nie zalezy tylko na seksie ze mna bo to wyglada zupelnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 3, 2012 "Moje rozmowy z nim nie roznia sie praktycznie od rozmow z moimi ex ." Jeśli Twoi ex byli Twoimi rówieśnikami to dobrze o nim świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Z tematami do rozmowy to jest tak, że mozna nie mieć zupełnie o czym rozmawiać z rówieśnikami, jeżeli jest się dojrzałą, a rówieśnicy są wyjątkowo opóźnieni rozwojowo (co w przypadku chłopaków czesto ma miejsce...) :P Jeżeli jej nie przeszkadza tak duża różnica wieku, jej mama o związku wie, nikt sie nie czepia w rodzinie, to sprawa autorki chyba, czy będzie tego żałowała, czy nie. Ja ostrzegałam jak dojrzali faceci traktują małolatki ;) Mnie osobiście przeszkadzalaby różnica nawet 3 lat miedzy mną, a chłopakiem.. Jakoś tak po prostu nie umiem sie wtedy odnaleźć. Mój facet jest moim równolatkiem. Ale moja koleżanka ma 21 lat, a jej facet dobiega 30... :) I ona twierdzi że jest okej, że sie dogadują i takie tam.. Różni są ludzie ;) Moze dla niektórych te 17 lat to też nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Nie w momencie gdy on ma lat 16, a on 33. :) Jakby byli chociaż z 5 lat starsi to może. Choćby była nie wiem jak dojrzała to nadal jest dzieckiem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 3, 2012 *ona ma 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Jest dzieckiem, ale chyba jej nie wybijemy z głowy spotykania się z tym facetem. :) On jej może teraz w jakiś sposób imponuje (samodzielnością, zarobkami, dojrzalszym zachowaniem w paru kwestiach, prezentami?)... to z czasem może się zmienić. Wg mnie facet który sobie szuka AŻ tak mlodej partnerki i jeszcze nie dba o zabezpieczenie w trakcie sexu, to nie jest do konca powazny facet. Zupełnie jakby miał jakiś problem ze sobą, bo przecież chyba lepiej znaleźć sobie równolatke (w miare) i z nia układać życie... Uważam, że to jednak jej mama powinna skierować córkę na właściwszy tor i uczulić na kilka spraw... tak sie niestety nie dzieje- No trudno. Ja nie popieram związkow z aż taką różnica wieku ;) Z różnych względów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 3, 2012 To, że on jej imponuje to ja się nie dziwię. :D Ja się zastanawiam czego on od niej chce, poza oczywiście seksem. :) I zgadzam się, że to rola jej rodziców, żeby jej to i owo uświadomić. Autorko-skoro mama wyraża zgodę na Waszą znajomość to z nią porozmawiaj o tym jaka metoda antykoncepcji będzie dla Ciebie najodpowiedniejsza. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudzia16 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Ej no ale bez przesady.nie jestem z nim dlatego ze ma zarobki-wcale nie jest bogaty i ma pare problemow finansowych...prezentow tez nie dostaje nie wiadomo jakich drogich,mieszka w zwyklym domku do ktorego wprowadzil sie po swojej siostrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach