cosmozagadka 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Witam Niestety nie mogę dodzwonić się do swojego lekarza a jestem przerażona wręcz. Po stosunku strasznie spuchły mi wargi sromowe jak i cała okolica ,nawet góra łona :( do tego na całej skórze, od twarzy po stopy pojawiły się czerwone plamy i bardzo ale to bardzo dużo krost, które tak swędziały ,że siedziałam i płakałam :( mialam je na całym ciele ,ręce ,plecy brzuch ,pośladki ,nogi ,stopy... wyglądało to naprawde okropnie :( teraz powoli ustępują ,bledną i mniej swędzą. Przyznam, że już raz mi sie to przytrafiło ,też w trakcie stosunku ale wtedy uznalam ,że dostałam uczulenia moze z innego powodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Trzeba było od razu pójść do jakiegokolwiek internisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmozagadka 0 Napisano Sierpień 3, 2012 internisty nie było a i tak bym nie mogła do niego pójść z tym problemem... w necie nie znalazłam nic na ten temat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xx cizia mizia xx Napisano Sierpień 3, 2012 To mi wygląda na alergię. Używałaś jakiś płynów, do smarowania? Do przemywania? Do mycia? Żel do higieny intymnej??? Jakaś prezerwatywa? Z nawilżaczem? Z jakimś żelem? A jeśli bez prezerwatywy, to możesz być uczulona na Jego spermę, albo na jego pot. Takie rzeczy bywają. Podaj więcej danych, bo, jak widzisz, to jest, jak wróżenie z fusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xx cizia mizia xx Napisano Sierpień 3, 2012 A jeszcze dodam, że mogą to być też zwykłe potówki. Czy, kiedy spocisz się podczas uprawiania sportu, to też masz takie krostki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuu Napisano Sierpień 3, 2012 Tak, dr Google ci pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmozagadka 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Nie jestem debilem. Nie licze na dr google. Wyobraź sobie ,że mam wlasnego... A jesli chodzi o uczulenie to nie sądze. Bo tak naprawde nie mialam styczności ani z jego potem ani spermą. Bo do niczego wielkiego nie doszło bo zaczeła mnie tak skóra swędzieć i zaczełam puchnąć :( Mam wrażenie ,że to chodzi o to ,że być może ja mam jakąś bakterie... Lekarz dał mi skierowanie na posiew ale jeszcze nie dotarłam bo dostałam okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuu Napisano Sierpień 3, 2012 No to chyba wiesz co masz robić -do gina nie ma jak to idziesz do innego lekarza bo od tego są. Nie musi być gin ale choćby i rodzinny albo w ambulatorium jakiś lekarz. Tak w necie to tylko zgadywanie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmozagadka 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Mieszkam na wsi a tutaj lekarze nie rosną na każdym rogu ulicy... nie mówiąc juz o ambulatorium... chciałam zapytać innych ,może ktoś miał taką sytuacje i mógłby coś podpowiedzieć. tylko tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuu Napisano Sierpień 3, 2012 W mieście też nie rosną. :P Skoro się boisz to rusz się ze swojej wsi do szpitala na izbę przyjęć -tam cię na pewno przyjmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2016 Internetowe fora pełne są zapytań o objawy alergiczne związane z kontaktami intymnymi jednak podręczniki medyczne nie odnotowują tego problemu. Nieliczne dostępne artykuły naukowe sugerują, że u pacjentów uczulonych na wydzieliny intymne swoich partnerów. Wielu pacjentów, nie mając świadomości istnienia alergii na wydzieliny intymne nie szuka pomocy medycznej, inni spotykają się z niedowierzaniem ze strony lekarzy; często mylnie stawiana jest diagnoza infekcji bakteryjnej lub grzybiczej. Ponieważ nie przeprowadzono do tej pory badań populacyjnych trudno ocenić rzeczywistą częstość występowania tego problemu. Zespół badawczy Kliniki Dermatologii Uniwersytetu Mikołaja Kopernika przygotował ankietę mającą na celu zbadanie słabo poznanego problemu alergii intymnych. Proszę, wypełnij tą ankietę, jeśli u Ciebie, lub Twojego Partnera/Twojej Partnerki występują jakiekolwiek objawy po kontaktach seksualnych. https://www.surveymonkey.com/r/VCK3LPG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach