Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafsafsfdsafsdafas

do kucharek ?!!!

Polecane posty

Gość fsafsafsfdsafsdafas

ZRobilam sos z mielonym miesem. Niestety za duzo jest tlusczu i sie wyraznie oddziela od sosu. Wiecie moze jak zrobic zeby byl tak ladnie gesty i jednoloty?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rzekotka drzewnaaaaa
robiłaś zapewne na oleju, z olejem zawsze się rozwarstwia i zaraz mnie potępią, ale ja smażę na margarynie "kasia" i nie mam z tym problemu- znaczy z oddzielaniem się tłuszczu nawet mi się dobrze nie połączyło jak smażyłam na klarowym maśle- więc jak chcę sos to używam margaryny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fsafsafsfdsafsdafas
masz racje dalam oleju i troche kasi bo mi reszta zostala i niestety tak wyszlo a nie fajnie to smakuje miejscami jak jest tak tluszczu duzo ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×