Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie jest do bani

Mój facet to gołodupiec-reaktywacja

Polecane posty

Gość Życie jest do bani

super, że jakas wsza skasowała temat

Gość patrasekk
plac za siebie i bedzie po sprawie, albo zmien faceta i poszukaj sponsora:)

Gość Życie jest do bani
patrasekk nie poniżaj sie już swoimi wypowiedziami, bo szkoda czytać....to Ty tez plac sam za siebie a nie wykorzystujesz kobiety zeby płaciły za Ciebie idac Twoim tokiem rozumowania można stwierdzić, ze jeste nie mniejszym hipokryta niz kobiety, które faktycznie sa wyrachowane;]

Gość patrasekk
ja nie wymuszam, tylko przyjmuje jesli ona tak robi, ty natomiast zakladasz temat probujac niejako wymusic na facecie oplacenie twojego wyjazdu. Widzisz roznice?:)

Gość Życie jest do bani
nie wymuszam, bo jakby tak bylo to bym Mu o tym powiedziała a tego nie zrobie bo własnie nie bede za nikogo myslala ani tez na siłe jak uwazasz czerpała z Niego kase;]...jesli korzystasz z tego co Ci laski stawiaja to i tak zdania nie zmienie i uwazm Cie za faceta bez honoru, jesli sam nie odstwiasz zarcia itd to jestes niehonorowy zwlaszcza jesli to sa obce osoby

Gość znowu jakaś księżniczka
co jej się nic robić w życiu a wszystko chce mieć zakłada jakieś durne tematy?!

Gość patrasekk
nie obce osoby, tylko kolezanki, przeciez nie zebram na ulicy i dlaczego mialbym odstawic i co to ma wspolnego z honorem? jak tobie facet cos stawia to tez odstawiasz i nie jesz albo nie pijesz? Jakas dziwna jestes, sorry.

Gość patrasek czy jak ci tam
nie rozumiesz prostego przekazu autorki. Twoje myślenie jest skrajnie zaściankowe i po prostu głupie. Chyba tylko na wsiach zabitych dechami panuje takie przekonanie jak twoje, że z kobietą/mężczyzną wystarczy być. Wykształcony i inteligentny człowiek nie będzie się licytował kto ma za co płacić, dziś mam ja to ja płacę, jutro ty, a innym razem oboje. Jaki widzisz problem w zabraniu kogoś gdzieś lub kupieniu czegoś i nieoczekiwaniu rewanżu??? Można podejrzewać, że w dzieciństwie mogło ci wiele brakować i nie masz pojęcia co to jest dzielenie się czymś lub sprawianie komuś niespodzianek, a teraz zbyt mało zarabiasz, żeby zapłacić za krótki weekendowy wyjazd. Myślałeś, że sprytnie skorzystasz z "równouprawnienia" jakie dziś mamy, a tu d*upa dziewczyny nadal oczekują od faceta zaradności. Na pewno żadna nie chciałaby być z kimś o takim podejściu jak twoje. Jak ty sobie wyobrażasz sytuacje, że żenisz się z kobietą, ona zachodzi w ciążę, rodzi się dziecko, automatycznie przestaje na ten czas pracować i chce gdzieś wyjechać z wami na weekend? Mówisz jej żeby go sfinansowała, bo przed ciążą przecież pracowała czy stajesz na wysokości zadania i płacisz za wszystko?????????????????? DO AUTORKI nie wymagasz zbyt dużo, więc zastanów się czy warto być z kimś z kim będziesz klepać aż taką biedę, bo zebranie przez rok ok 300-400 PLN i sprawienie sobie frajdy w wakacje to na prawdę nie jest dużo.

Gość Życie jest do bani
patrasek czy jak ci tam dokładnie tak pojmuje zwiazek, dzis masz Ty jutro ja po jutrze oboje...ale nie ma co sie wysilac bo patrasek gówno wie i jak piszesz ma za mało kasy wiec wykorzystuje równouprawnienie i dla niego 100-200 zł na wyjazd to jest kupa kasy;] zal mi Go bo chyba jakas uposledzona Go zechce, z takim podejsciem nie powinines patrassek zakładac nawet rodziny;] bo bedziesz zydził zonie, i bedziesz skapym chujem dla dzieci i je tez bedziesz po polowie rozliczał

Gość patrasekk
"nie rozumiesz prostego przekazu autorki." doskonale rozumiem prosty przekaz autorki: facet ma jej oplacic wyjazd nad jezioro:) "Twoje myślenie jest skrajnie zaściankowe i po prostu głupie" to myslenie autorki jest zasciankowe i glupie, skoro mysli, ze bedzie jak dawniej, kiedy mozna bylo bezkarnie ssac portfel faceta:) Moje myslenie jest nowoczesne, pro rownouprawnieniowe i rozsadne:) "Chyba tylko na wsiach zabitych dechami panuje takie przekonanie jak twoje, że z kobietą/mężczyzną wystarczy być" chyba tylko na wsiach zabitych dechami panuje takie przekonanie ze wystarczy byc kobieta zeby wszystko sie nalezalo za nic:) "Wykształcony i inteligentny człowiek nie będzie się licytował kto ma za co płacić, dziś mam ja to ja płacę, jutro ty, a innym razem oboje" oczywiscie, kwestia dogadania sie. "Jaki widzisz problem w zabraniu kogoś gdzieś lub kupieniu czegoś i nieoczekiwaniu rewanżu???" dosyc duzy, bo nie lubie byc wykorzystywany. Moge zabrac, kupic, ale jak najbardziej oczekuje rewanzu i to w niedalekiej przyszlosci. "Można podejrzewać, że w dzieciństwie mogło ci wiele brakować i nie masz pojęcia co to jest dzielenie się czymś lub sprawianie komuś niespodzianek, a teraz zbyt mało zarabiasz, żeby zapłacić za krótki weekendowy wyjazd" obecnie nic nie zarabiam, bo jestem osoba jeszcze studiujaca:) "Myślałeś, że sprytnie skorzystasz z "równouprawnienia" jakie dziś mamy, a tu d*upa dziewczyny nadal oczekują od faceta zaradności" niech szukaja, jak skutecznie widac po autorce tego tematu:) Pisalem juz ze jeleni coraz mniej:) "Na pewno żadna nie chciałaby być z kimś o takim podejściu jak twoje." tak samo jak ja nie chcialbym byc z zadna o takim podejsciu jakie ma autorka, czyli roszczeniowym:) "Jak ty sobie wyobrażasz sytuacje, że żenisz się z kobietą, ona zachodzi w ciążę, rodzi się dziecko, automatycznie przestaje na ten czas pracować i chce gdzieś wyjechać z wami na weekend? Mówisz jej żeby go sfinansowała, bo przed ciążą przecież pracowała czy stajesz na wysokości zadania i płacisz za wszystko??????????????????" Autorka nie jest w ciazy. "DO AUTORKI nie wymagasz zbyt dużo, więc zastanów się czy warto być z kimś z kim będziesz klepać aż taką biedę, bo zebranie przez rok ok 300-400 PLN i sprawienie sobie frajdy w wakacje to na prawdę nie jest dużo." Dokladnie, szkoda tylko ze autorka sama nie potrafila uzbierac takiej sumy:)

Gość Życie jest do bani
patrasekknie obce osoby, tylko kolezanki, przeciez nie zebram na ulicy i dlaczego mialbym odstawic i co to ma wspolnego z honorem? z honorem?? pytasz juz Ci tłumacze: ktos Ci stawia a Ty wykorzystujesz okazje, jak nie masz to nie przyjmuj od kolezanke czy tam kogo chcesz...a jakbys Ty stawiał to na 1000% bys kazał tez odstawic, taka jest kultura ze jak kumpel postawi piwo na jakiejs imprezie to wypada odstawic a nie utrzec ryj bo Ty nie proisiłes

Gość patrasekk
"zal mi Go bo chyba jakas uposledzona Go zechce, z takim podejsciem nie powinines patrassek zakładac nawet rodziny;]" nie tylko nie planuje rodziny, ale nawet nie planuje miec juz nigdy stalej kobiety:) podjalem decyzje o zostaniu dozywotnim kawalerem:)

Gość Życie jest do bani
glupi jestes czy udajesz?? zyjesz w Polsce czy w Nibylandii?? zarabiałam 600 zł 500 szło na studia z czego ja kurwa miałam odlozyc idioto? jak skonczyłam opłacac studia to przysżły inne wydatki formalne ktorych uniknac nie mogłam to miałam odłozyc a np lekarstw nie wykupic?? kto Cie utrzymuje mama, tata?? ze nie wiesz ile co kosztuje?

Gość patrasekk
jak mi ktos stawia, to przymuje, dla mnie to nie problem

Gość patrasekk
no to jak cie nie stac, to nie jedziesz nad jezioro, to chyba proste. Czego wiec nie rozumiesz?

Gość Życie jest do bani
patrasekk jak przyjmujesz??? przeciez wg Ciebie kazdy płaci sam za siebie dlaczego bezczelny jestes tak bardzo ze nie odmówisz i nie zapłacisz sam za siebie jak nie masz kasy to nie bierz od innych tepa strzało

Gość patrasekk
Kazdy placi za siebie taka jest zasada, ale jesli ktoras ze stron chce zaplacic, to wtedy mozna przyjac. Twoj facet nie chce placic, wiec powinnas to uszanowac.

Gość Życie jest do bani
uszanowałam bo mu tego nie powiedziałam ..i nie powiem wiec wyjazdu nie ma;]...a Ty teraz sie nie usprawiedliwiaj ze w takiej sytuacji mozna przyjac bo tylko manipulujesz swoimi wydumanymi zasadami wg Twojego widzimisię:) nara