Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenaaax3

podrażnienie

Polecane posty

Gość lenaaax3

Hej. Mam takie zmartwienie. Jakoś w maju byłam w szpitalu przez seks, ponieważ robiłam to bez gumek i coś mi tam podrażniło. Teraz mamy sierpień a mnie od jakiegoś czasu, jak chłopak mnie tam maca to potem tak jakby boli i jest podrażnione. A dodam że jeszcze wcześniej (przed szpitalem) on mnie tam normalnie macał i nie było takich problemów. Przyznam że jest to trochę denerwujące. Wiecie co to może być? ; ).

Gość niuu
Po podrażnieniu do szpitala cię wysłali?

A moze on cie juz nie kreci? Bo to naprawde troche dziwne? A zreszta co to za roznica ? Przeciez w gumce jakbys miala sobie ja podraznic to i tak bys to zrobila... A tak szczerze ? To ja sama tez przez to przechodzilam,rzeczywiscie nie jest to przyjemne i az ochota na sex odchodzila.naszczescie mi po krotkim czasie przeszlo i nie bylam z tym nigdzie u ginekologa ani nic. Mam prosbe,jak ty bys sie dowiedziala co to jest to napisz. Pozdrawiam

Czy odczuwasz suchość, szczypanie, swędzenie?? Może nabawiłaś się infekcji w szpitalu, bo o to nie trudno. Jeśli objawy nie ustąpią udaj się do lekarza, natomiast teraz możesz posmarować się provag żelem, który zmniejsza dyskomfortu, nawilża i chroni przed infekcjami, bo zakwasza środowisko pochwy.

na zwykłe podrażnienie pomoże provag żel, fajnie nawilża i łagodzi, ale skoro byłaś w szpitalu przez podobne objawy to idź do ginekologa, może to coś poważniejszego